- Melyik tápegységet vegyem?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Plazma TV topic
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Petike1007
üzenetére
Teljesen igazad van, csakhogy nincs "örök élet garancia". "Élettartam garancia" van. Márpedig az élettartam nem örök...
Ha létezne "Örök Élet Garancia", akkor elég lenne egyszer venni egy 80 rongyos RAM-ot, és a továbbiakban csak cserélgetni...
-
AssAssynn
addikt
válasz
Petike1007
üzenetére
Na látod ez a baj, hogy még megy is le az ára, holott nekem azt mondták, hogy már csak emelkedni fog. Na mindegy most már...
Remélem azért 5-6 év múlva már újra sokat érnek a DDR2-es ramok, mert akkor eladom majd az örök élet garanciás Kingstonomat... feltéve, ha akkor kell még valakinek... (: -
AssAssynn
addikt
válasz
Petike1007
üzenetére
Azért ez nem így van.
Pár hónapja (kb. fél éve) amikor kérdezősködtem, hogy vegyek-e akkor DD2-es ramot, mindenki azt mondta, hogy most(akkor) vegyem, mert már csak emelkedni fog az áruk...
Mondjam azt, hogy 5e Ft-t csökkent?
A másik, hogy nézd meg mi lett a DDR(1)-ből. Az viszont valóban emelkedett az utóbbi évek alatt. Most többe kerülne bővíteni a "régi" DDR-s gépemet ramok terén, mint amikor anno vettem bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Társasjáték topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Építő/felújító topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 32GR93U-B 32 144Hz IPS UHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
- Jackson elektromos gitár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest