- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- Google Home/Nest
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
simonzé
addikt
Ha igaz lenne ez a "15 évvel előre járnak" hipotézis, akkor miért engedte az intel éveken keresztül, hogy az AMD beleköpködjön a levesébe? Miért kellett 3-4 évet várni, mire végre visszavették a vezetést a CoreDuoval? Ez bizony dollármilliók, ha nem milliárdok elbukásáról szólt. Szal szerintem talán elméleti síkon már léteznek a 15 év múlva elkészítendő procik. Csak a próbagyártásig még 10 év, a sorozatgyártásig meg 14 van, ezért lesz piacon csak 15 év múlva.
Ha lesz.I don't fit in. I fit out.
-
simonzé
addikt
Most jöhetnék az AMD-s hype-pal, hogy az integrált memóvezérlő már évek óta benne van a kis gyártó procijaiban, de nem vagyok én olyan. Inkább le sem írom.
I don't fit in. I fit out.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, bontatlan - Gari 2030.01.28. - ig - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest