Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronos3000
senior tag
Teljesen mindegy miért van,a megoldás lenne a lényeg a fontos.Amíg tudatlan,rosszindulatú,pénzéhes,buta emberek ülnek vezetői székekben,államigazgatásban...etc.....amíg burjánzik az ostobaság,amíg a "trendi" "selfie" "celeb" szavak vannak használatban és a mögöttük lévő valami,valaki a fontos addig itt nem lesz változás.....
-
Kronos3000
senior tag
Teljesen igazad van.Kitöltöttem a neten egy ilyen tesztet kíváncsi lévén a nehézségekre.Persze tudom hogy gyerekeknek van kitalálva,de ledöbbentem mennyire egyszerű,és ezzel sem boldogulnak.Valami nagy baj lehet az oktatással,mert én pl;utáltam oroszt tanulni az általánosban és a gimnáziumban ,még is a mai napig elboldogulok az írott szöveggel és a jó részét meg is értem.Vagyis valami régen jobb volt,jobban értettek a tanításhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest