- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Hihetetlen hogy repül az idő.
-
oraihunter
aktív tag
válasz
Silentfrog #20 üzenetére
-
arnyekxxx
veterán
Most, hogy a nagy wifiösszeesküvésen túl vagyunk, jöhet a Chemtrail...
-
Hgovi
aktív tag
Már ennyi idő eltelt?
-
kpal
nagyúr
válasz
Silentfrog #31 üzenetére
8éve már nem fizetek netet
-
SirRasor
addikt
Végül is ha így vesszük, akkor a mennyiség alapján nem lehet káros. DE Silentfrog is mond azért valamit. Ezek a Hertz-féle hullámok nem olyan sok ideje vannak velünk ahhoz, hogy rendesen lehetssen következtetni bármire is. Másfelől megközelítve meg amióta van pl: mikrohullámű sütő, a rákos elváltozások száma exponenciálisan megnőtt. Persze mástól is lehet és véletlen egybeesés.
Na de soká' éljen a WIFI
Csak ne merítené annyira a telefonomat
9.000 éves emberről jut eszembe a 14.000 éves ember - The Man from Earth
Egyik legjobb film, amit valaha láttam!
-
kpal
nagyúr
annyira terjed a lakótelepeken hogy albérletbe mindig van ingyen
-
válasz
Silentfrog #26 üzenetére
nem értettelek félre, részint poénból írtam, bár a 130 éves emberek valósak.
arról nem is beszélve, hogy nem igazán szeretem a sört, a wifi meg már vagy 10 éve nyomja az agyamat...Ga és Watchdog; na jó, hogy az a...
-
Szatyor95
senior tag
Valahogy nem gondoltam volna, hogy már 15 éve létezik. Úgy 2006-ra tippeltem volna a dolgot. Mondjuk 4 éve még a netet is tésztaszűrővel kölcsönöztem a szomszédból, szóval lehet le vagyok maradva.
-
Silentfrog
veterán
Félreértettél. Írtam, hogy narancslé helyett inkább sört iszom, mert a sört már 9000 éve készítik a colát meg még csak 130. 130 év is sok,de mégsem 9000. /bár nem ezért iszom a sört... / Tudjuk, hogy a sörnek mi a káros és a hasznos tulajdonsága,de még a 130 évvel ezelőtt készített colának sincs még olyan kimutatható káros hatása ami miatt betiltanák. Pedig hasznos anyag nem sok van benne. Így kerül képbe a wi-fi ami ezekhez a löttyökhöz képest csak elenyésző ideig van körülöttünk. Ki tudja, hogy van e káros hatása? Ez meg a
(#5) SirRasor hozzászólásához kapcsolódik, hogy mennyire káros vagy nem.
-
válasz
Silentfrog #22 üzenetére
csak óvatosan, 130 évig már élt ember, nem is egy, de 9000 évig biztos nem...
nem néztem utána, hogy éltek olyan sokáig, de esetlegesen lehet köztük olyan, aki akár wifi közelében élhette le élete utolsó éveit. -
Silentfrog
veterán
válasz
torreadorz #21 üzenetére
Pont annyit mint 130 éveset!
-
torreadorz
csendes tag
válasz
Silentfrog #20 üzenetére
Na de hány 9 ezer éves embert ismersz?
-
válasz
Silentfrog #18 üzenetére
A sósav, ami a gyomrunkban van, jóval savasabb kémhatású, mint a coca-cola, arról nem is beszélve, hogy a narancslé is ugyanannyira savas, mint a cola, mégsem sír senki sem, hogy derossz a narancslé. Igen, a narancslé is oldja a vízkövet.
-
PistiSan
addikt
Boldog születésnapot, ajándékul a másik antennát is fel csavarom a router hátuljára.
-
And
veterán
(Minden a nagyságrendektől függ, a wifi 'veszélyessége' sem kivétel ez alól.
- Két liter víz: naponta megiszod, egy medencényi: bele is fulladhatsz.
- Egy lépcsőfok: naponta sok százszor is akár, pár emelet: halálos lehet.
- USB-s pohármelegítő: kicsit melegít (1-2 W), grillsütő (1-2 kW): éget, megsüt.
- Otthoni wifi: valószínűtlenül gyenge (20..100mW), mikrosütő: megsüt.
Független tanulmányt meg ugyan lehet várni ebben a témában, de mégis valószínűbb, hogy a megrendelő - legyen akármelyik fél - álláspontját fogja erősíteni, véletlenül sem lesz azzal ellentétes. Ahogy írták, egy mobiltelefon sokkal több 'káros', vagy legalábbis potenciálisan ártalmas energiát képes a testeddel közölni, mivel a fejedhez tartod (itt a távolság négyzete számít), mégis sokkal kevesebben tartanak attól, mint a wifi-től. Meg azt sem árt elfelejteni, hogy a rádióhullámokat nem a wifi és még csak nem is a mobiltelefonok hozták emberközelbe, már egy évszázada velünk vannak.) -
dabadab
titán
"És 15 éve nincs olyan tanulmány, hogy vajon mennyire káros hosszú távon az emberi szervezetre"
Forrás: hasraütés.
Ha utánanéztél volna, elég sok kutatás foglalkozik a nem-ionizáló elektromágneses sugárzás élettani hatásaival és nem nagyon sikerült semmi olyasmit kiszúrni, ami alátámasztaná azt a konstans rettegést, ami az internetes fórumokon oly' gyakori.Egyébként most néztem utána, 2004 tavasza óta van a lakásban Wi-Fi (és még élek).
-
isten éltesse!
hasznos dolog, nálunk már elég régóta "csak" wifi útján kapcsolódik minden eszköz, nem kábelezgetek - bár fix munkaállomás nincs, notikkal dolgozunk - és szórakozunk -, a mobiltelefonok esetén meg egyértelmű a dolog... -
pdev1811
tag
Én mindig megörülök, ha a Wi-Fi feliratot látom.
Pláne ha egy olyan helyen vagyok, ahol semmi kedvem lenni.
-
Menslee
tag
WiFi-s laptop, telefon, TV, óra, szemüveg...
WiFi-t a népeknek!
Egyébként részemről az egyik leghasznosabb találmány/szabadalom. Boldog születésnapot neki! -
SirRasor
addikt
És 15 éve nincs olyan tanulmány, hogy vajon mennyire káros hosszú távon az emberi szervezetre
Majd 20 év múlva kiderülnek a dolgok..vagy akkor sem -
kirukris
tag
Az, hogy 2012-ben csak a háztartások 25%-ában volt wi-fi, meglepett. nálunk már 2008-9 óta van router, pedig nincs is informatikus a családban, egyedül engem érdekel mélyebbem a dolog
-
parkr
őstag
az jó, nekem meg vagy 4 éve lehet otthon wlan
-
1tom
aktív tag
Hogy repül az idő
-
Akula
őstag
Már 15 éves!!!
Like!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Horizon Forbidden West
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Gyúrósok ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sorozatok
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Battlefield 2042
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest