Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steeve84
csendes tag
Engem már megmérgezett az SWTOR sajnos. Mondjuk örülök, hogy foglalkoznak még ezekkel, azért volt nagy mosoly az arcomon, mikor elolvastam a cikket.
-
br.rak
őstag
Elvileg megy a magyarítás.
sg.hu-s fórumon írták (link)
"Steames KotOR 2:
Kísérleteztem kicsit, és sikerült lemagyarítani a steames modokkal együtt. A lényeg, hogy a steam külön kezeli a workshop elemeket olyannyira, hogy nem is a játék mappájába telepíti, hanem máshova. Egész pontosan így néz ki a modok elérése: Program Files (x86)\Steam\steamapps\workshop\content\208580 és ezen belül található egy 485537937 (Restored Content) és egy 485560877 (M4-78) nevű mappa. A dialog.tlk-t ide másoltam a Restored Content mappájába, majd a modok magyarítását szintén ezekbe telepítettem, magát az alapjáték mappáját pedig nem is piszkáltam és lám magyar lett." -
törölt tag
Igen, azután, hogy ki lett vágva a kánonból, pont ezt a játékot kell frissíteni...
-
Bambala
csendes tag
Köszönöm a segítségeket!
-
Z10N
veterán
válasz
bolondember #2 üzenetére
+1
A DiCE meg sz@rik a bfbc2/bf3-ra.
-
davidsone
addikt
nem siették el 10év mondjuk még pont belefér
-
br.rak
őstag
válasz
MasterMark #45 üzenetére
Egyelőre nem úgy nézz ki a dolog.
Talán a GOG-os verzióhoz is elkészül, de szerintem az orignal felejtős. Ha jól vettem ki, akkor a keretrendszer gyakorlatilag teljesen újra van írva. Aki XP alatt akar játszani, annak az eredeti "legacy" játékra van szüksége -
MasterMark
titán
Ez a patch tölthető lesz azoknak is, akiknek lemezesen van meg a játék egyébként?
-
br.rak
őstag
Vagy úgy.
Igen a LucasArts nyomására a tartalom kb 40% ki lett vágva (de már olyanok is, amikhez elkészül a szinkron, le volt animálva minden, stb)
Az Obsidian nem takarította ki ezeket a nyomokat a játékból, így a modderek egy idő uátn képesek voltak visszatenni nagy részét. (ső talán még kaptak egy két tippet is a fejlesztőktől)Amit hiányolsz elvileg a Pillars of Eternitynél most megvan, illetve a köv. SWTOR kiegészítő a Knihts of the Fallen Empire is ebbe az irányba feg elmenni (ezt ígérik, meg az alapelállás is nagyon hasonló lesz a KOTOR 2-höz)
Bambala:
szerintem ez Stream only jelenleg, nem tudom, hogy mikor lesznek képesek kinyerni a módosításokat és külön feltelepíteni a normál ill GOG-os verzióhoz. -
Bambala
csendes tag
Lenne egy olyan kérdésem, hogyha én 1-2 éve vettem meg a KOTOR COLLECTION-t dobozosban, és nem kell hozzá steam sem, akkor hogyan tudnám ezt a patchet beszerezni?
Előre is köszönöm!
-
Vistaboy
veterán
Na, pont ez hiányzik a mai szerepjátékok többségéből. Ezzel megnövelik az újrajátszhatóságot, sajnálatos módon manapság mindegy, mit csinálsz. Akinek a sztori szerint veled kell tartani, azt nem tudod lerázni, akit pedig nem vihetsz magaddal, azt sehogyan sem tudod meggyőzni.
-
Vistaboy
veterán
Nem vagyok biztos benne, de mintha annak idején azt hallottam volna, miszerint nem lett teljesen befejezve a vége. Kivágtak belőle dolgokat. Állítólag egy moddal ezt azóta már kipótolták a rajongók (Restored Content), de hivatalosan még nincs befejezve.
(#36) KubanitoS: Nem tudom, én arra gondoltam, hogy hátha hivatalosan befejezték végre (Amit az a mod is kínál). Már nagyon régen játszottam vele, nem tudom a legfrissebb eseményeket a játék körül, emiatt kérdem.
-
br.rak
őstag
-
Šolaire
veterán
-
Dilikutya
félisten
A Steam-en kaphatóknak nem kell, fel is van tüntetve, ha valahol ilyen gond van. A GOG-on viszont dolgoznak ezzel, maguk a GOG saját fejlesztői teszik alkalmassá. Bár megvan mindkét Kotor egy SW pakkból, még nem játszottam velük, ami SW-t elindítottam Steam-ről, mind ment mindenhol gond nélkül, egyedül widescreen felbontás nincs, de a működést nem befolyásolja.
-
Šolaire
veterán
Nekem le is jött steam-ről a frissítés nemrég fejeztem be laptopon. win7-en is csak trükközve indult el és még úgy is kifagyott néha. Kiváncsi leszek hogy modokkal és magyaritásokkal,hogy fog működni a játék. Mindenesetre én nagyon örülök neki😊 .
-
KubanitoS
veterán
válasz
Plazmacucci #3 üzenetére
Modokat eddig sem venni kellett legyen szó bármelyik játékról is, a Steam Workshop is csak előnnyel jár: egy kattintással ki lehet választani a számunkra szimpatikus (workshopra feltöltött) modot és a progi automatikusan letölti és alkalmazza azt.
Szerintem egy pár nap elég lesz a Restoration mod megjelenéséhez Workshopban.
Amúgy egy hasonló patch igazán jöhetne az első részhez is, nem is értem miért éppen a másodikkal kellett kezdeniük...
-
ViSAS
senior tag
Akármilyen okból kifolyólag is született meg ez a patch én nagyon örülök neki és ismét fel is rakom a gépre a játékot.
Ez feldobta a napom.
A hab a tortán az lenne, ha a KOTOR III is megszületne végre valahára. -
SunMount3r
nagyúr
Egyértelmű, hogy az új SW film és játék vitorlájába akarják terelni ezzel is a szelet, illetve azok hullámain lovagolva meg eladni a 10 éves KOTOR-okat. Amúgy nagyon dicséretes, hogy elkészült, de valószínűleg sose készült volna el ha nincs új Mainstream SW termék mellette.
-
br.rak
őstag
A Disney eladta a játékjogokat, miután rájött, hogy ő semmi értelmeset nem tud kihozni. Az ő nevükhöz csak pár játék kasza fűződik, semmi több. Lehet a logójuk kint lesz a lucasarts helyett, de kb ennyi közük van hozzá.
Amúgy sok mindenért lehet kutyázni az EA-t, de az utóbbi időben sw fronton kitettek magukért ez, swtor, BF(még ha nekem nem teszik az irányvonal)
-
alevan
őstag
Viszont tudtommal a játékok jogai a Disney-hez kerültek. Vagyis a Kotor és a Kotor II jogai is.
A patch kiadásához viszont az EAnak is bele kelett egyeznie, amit (az elmúlt évek tapasztalatából ítélve) nem nézem ki belőlük. Viszont a Disney most nagyon ráált a SW frontra. GOG-ra is kiadtak egy csomó régi Lucasfilm és SW játékot (amihez birtokolják a jogokat).
-
deakpeti
tag
Hihetetlen hogy meg most is el a jatek
-
br.rak
őstag
Az első rész elvileg megy w7 alatt, de widescreen hivatalosan nincs, csak gányolással (ha jól rémlik nem csak ini-t kell átírni, hanem fájlokat cserélni, stb)
Kontroller és acsihuszározás nincs. Ellenben van droid és iOS port, ami meg nincs a második részhez nincs (bár elvileg bejegyezték nem is olyan régen szóval ki tudja) -
VictorHUN
aktív tag
Az EA már egy év után is elfelejti a szarjait. Példát vehetne mindegyik kiadó/fejlesztő a KOTORosokról
-
Reno7
senior tag
Az első rész kapott már ilyen patchet? Az újabb windowsokon nekem gondjaim voltak vele.
-
Gondolom a lényeg, hogy majd steamen lehet venni hozzá modot. Tényleg venni kell?
-
bolondember
MODERÁTOR
beszabehu...
Ez már majdnem Blizzard-szint... Gondolom Steam ki is küldi a patchet hamar...
-
br.rak
őstag
Pár rövid infó pluszban
Elvileg a Restoration Mod (vagy tudja a fene éppen kinek milyen néven fut) 100% kompatibilis ezzel a patch-csel
-viszont páran panaszkodnak, hogy csak 1080p-ig működik, az ígért 5k nem
-gyorsabban tölt és nagyobb FPS-t produkál
-van már OSX/Linus/Stream OS verzió belőle
-nwem tudni mikor jön GOG-ra, ha egyáltalán
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- PS Plus előfizetések