Hirdetés
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- NVIDIA® driverek topikja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Milyen széket vegyek?
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
Új hozzászólás Aktív témák
-
departure
csendes tag
válasz
MasterMark
üzenetére
Köszi! Csak féltem meghajtani őket nehogy valami baj legyen, de szerencsére jól kötöttem be

-
MasterMark
titán
A jelölt valószínűleg a plusz, azt kösd az RCA középső részéhez. Mármint ahhoz, a részhez ami középen az a kis hegy. A másik a mínusz, azt a külső részéhez.
szerk.: De szerintem egyszerűbb ha szerzel egy RCA kábelt és levágod a végét, akkor az bemegy a hangfalba. Ott ugyanúgy a középső rész a plusz, a külső a mínusz. És akkor a másik vége szerelt lesz.
-
departure
csendes tag
Üdv,
Nem értek az elektronikiházok így kicsit hezitálok. Na szóval kaptam egy pár hangfalat amin a kábel vége levan blankolva és úgy lehet az erősítőbe dugni, az én erősítőm viszont RCA dugós, a kábelen vagy egy szürke csíkokkal jelölt és egy sima fekete, melyiket melyikrészéhez kell forrasztani az RCA dugónak ?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest