Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
headhunter86 #7632 üzenetére
Amúgy néztem ezekről az akkus fuvókról tesztet egyszer. Volt egy az egész mezőnyben, ami nem hazudott a reklámban, de Európában nem volt kapható (US only). Árban se épp olcsó. A mobil kompresszor felébe kerül és még mindig csak egy gagyi akkus ventilátor, a másik meg sűrített levegős kompresszor.
-
Teasüti
nagyúr
válasz
headhunter86 #7632 üzenetére
Ilyet én fényképező lencséjéhez használok, hogy az apró porszemeket lefújassam anélkül, hogy megérinteném. Másra nem jó. Amúgy mi a baj a zuhannyal? ESC általában vízálló, akkut nyilván kiveszed előtte (de annak se árt a víz amúgy; a cellák légmentesen zártak). A motor ha brushless, akkor vízálló elvileg. Szervók vízállóak. A kocsin minden rozsdamentes a gagyi csavarokat leszámítva. A kerékbe ne menjen víz, mert azt szívás kiszárítani. De ha le van ragasztva vagy beadlock van rajta, akkor abban se lesz víz. (Viszont ha szellőztetve van a felni, akkor ott be fog menni a víz. De ha tócsába belevereted, akkor gondolom nem idegen gumit szerelni se.)
Zuhanyfejjel levereted nagyjából, majd ha akarod, akkor szappanos vízzel tisztára lehet suvickolni. Ha nem, úgy is jó. Zuhany után esetleg a csuklókat és forgáspontokat egy kis WD40-nel megküldöd és kiteszed száradni. Amit zsírozni kell az meg eleve úszik a zsírban, oda sok gané nem megy.#7633
Teló olajat Aliexpress-ről leginkább. 7 nap alatt megjön.
Zsírból bármilyen gépzsír megteszi, ami bírja a nagy nyomást és fordulatot, valamint vízálló. Ami mondjuk csapágyba jó, az ide is. Én diffibe is azt tettem, ami ilyen jóvanazúgy alapon működik. Ha tuningolni szeretnél, akkor nyilván vehetsz bele kimért viszkozitást is. Ha csak kenni szeretnéd, akkor sima gépzsírt bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- sziku69: Szólánc.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest