- Raspberry Pi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
válasz
Teasüti #7629 üzenetére
Én átlag user vagyok, nem hardcore-redneck.
Amúgy vizes zuhany után is jó a kompresszor, ki fújod a vizet azokról a helyekről, ahonnan nem tud hamar kiszáradni, nem tudod kitörölni. Alapvetően kezdőnek csak akkor ajánlom a zuhanyt, ha érti/tudja a gépe működését, hol mennyi vízzel (ecset+) lehet mosni, mit kell kenni, nehogy a rossz kénes miatt aztán pont egy felesleges kopó-csiszoló csomópontot csináljon az autón.
Bár ha van elég olcsón pótalkatrész, és ideje szerelni, akkor felőlem zuhany + sározás sem probléma. Nekem a vizes gumi ellen azt tanácsolták, hogy bőrlyukasztóval csináljak likakat, amin kimegy a dzsuva. Be is be tud, de ki is. Aztán monsteren amúgy is kopott a gumi mint a veszedelem, szóval nem volt gond. -
headhunter86
senior tag
válasz
Teasüti #7629 üzenetére
Jóó hát ez kicsit más igénybe vétel. Én terepen küldöm neki és ott szedi össze a koszt és most olyan az idő, hogy kicsit nyirkos is.
Nálam a kompresszor teljesen elég is lenne, csak mivel panelos vagyok ide nem igazán akarok kompresszort... Remélem lassacskán majd családi házba megyünk és akkor nem lesznek ilyen visszatartó erők.
Amúgy nincs valami kompakt kézi kompresszor ilyen apróságok kifujatásához?Közben megvan a kis 3D nyomtatott nagyobb vevőtartó. Ragasztottam a tetejére egy kis kemény szivacsot, ha fejre esik kicsit puhább legyen, ne törje el a kasznit.
Új hozzászólás Aktív témák
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest