- Hobby elektronika
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- UHD filmek lejátszása
- Fujifilm X
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kBagyula
senior tag
válasz
-Jackson- #772 üzenetére
Szia!
Ezt kaptam most:
Dear RazerStore customer,
Your order is currently in process. Please find a compilation of your order data at
this e-mail. If you have any questions concerning your order or how to handle return
shipments and complaints, please do not hesitate to contact us by e-mail at
mailto:sales@razerstore.speed-link.com.
ORDER 2005-05-24 15:18:55
PRODUCTS:
1 Pcs. RZD-1600P Razer DIAMONDBACK 1600dpi, Plasma Limited Edition, EAN
4027301416008 Price: 49.99 EUR
Shipping: 7.95 EUR
Total: 57.94 EUR
(...)
(...)
SENDER:
Royal Mail
type of shipping:standard
APPROX. TIME OF DELIVERY:11-14 workdays
--------------------------------------------------------------------------
The invoice amount was debited by your credit card.
Thank you for your order at RazerStore by Jöllenbeck GmbH!
Your RazerStore Team (...)
Esetleg rendelj innen: Bővebben: link én is ezt tettem, mivel a RazerZone-tól csak tengerentúlra lehet rendelni.
Üdv,
kBagyula -
Zsadi
őstag
válasz
-Jackson- #758 üzenetére
Qpad-on kezd el mászkálni...., és nem tom miért, mert neked is az van....nem értem....hyperglide nélkül meg tökéletes....
Na mindegy, marad akkor tartalék tappancsnak, ha az eredtik elkopnak...
Flashback: Okés, valahogy nekem az jött le, mintha 50x4(hirtelen beparáztam..)
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
válasz
-Jackson- #711 üzenetére
Nem kell méretre vágni,mármint a csíkból levágsz egy darabotazt kész
Vagy ott van az s&s teflonja az pont tappancs formájú
Accelfix-ből meg tényleg az a legjobb amit linkeltem mert esztelték hogy meik értékkel lesz leglineárisabb az input görbe.Van egyébként egy kis progi amivel elvileg meg tudod nézni hogy van e gyorsulás mert kiírja hogy mi volt a bevitt elmozdulás és mekkora lett a képernyőn megjelenő,és kiírja eltért e a kettő.Namost én próbálgattam nemrég(bár még lehet cska a 5.0.8beta driverrel) a razerrel és voltak külömbségek,igaz csak kevés.A fórumon írták h az nem vészes,lehet hogy csak hiba de most néztem meg a kölcsön mx510el és ennél egy darab sem volt.Szal nemtom mit higgyek,de elvileg már a legutóbbi driverben nincs gyorsulás.Majd ha visszajött a razerem letesztelem külömbőző beállításokkal(sens pl.).Most sajna nem találom ennek a kis proginak a linkjét a razer.tigga.org forumán de ha érdekel akkor megkeresem vagy elküldöm mailben
(ja ezt egy formumozó írta kb fél óra alatt szal google se találja
)
-
-FreaK-
veterán
válasz
-Jackson- #703 üzenetére
Ez nem az optikai egerek hibája,a winXP ilyen elb*szott hogy van benne egérgyorsítás.A legjobb reg fájlt pedig már linkelte eccer de azért ittvan mégeccer:
Bővebben: link
Játékra amúgy már egy ideje nagyon jól használhatóak az optikai egrek főleg hogy már low-sens-el jáccóknak is jók(amire pl a golyósok nem igazán).
-
-FreaK-
veterán
válasz
-Jackson- #674 üzenetére
Jaja de előtte egy telepítési tipp: mielőtt felraknád a razer drivert menny be a vezérlőpult-> rendszer->eszközkezelőbe és ott töröld le az egér alatt lévőt és a HID alatt lévőt.Ekkro ugye nem lessz egér szal billentyűzettel navigálj el a driver telepítőig és úgy rakd fel.Ezzel elkerülhető hogy a HID alatt nem a windows saját HID vezérlője fog megjelenni hanem a razeré.Ezt driver reinstallkor ugyanígy csak mikor leszetted az előző drivert akkor egér kihúz,restart,driver elindít és mkor figyelmeztet hogy az egér legyen bedugva akkor dugd csak be és folytasd a telepítést.
-
-FreaK-
veterán
válasz
-Jackson- #537 üzenetére
De ezt teljesen átgondoltam,bár lehet kicsit nyersen fogalmaztam,de ez a véleményem és ehez tartom is magam.Az led kicserélésnél pedig a szenzor ledjét nem kell kicserélni csak a többit,és ezzel nem igazán tudod tönkrevágni a 15e Ft-os egeret.Viszont egyáltálán miért számít neked az ára,emg hogy tönkrerakod-e? Ha csak úgy nyugodtan veszel egy plasmát a magma mellé csakhogy legyen akkor miért izgat ez téged? Az meg igaz hogy infrasenzor lesz benne de ez gyanúm szerint semmivéle változást nem jelent.. bár itt egy érdekes adalék ehez:
Bővebben: link -
mogadishu
csendes tag
válasz
-Jackson- #385 üzenetére
Azért jutott eszembe ez, mert most kicsit belegondolva, a teflon elvileg strapabíróbb kéne hogy legyen, mint a műanyag, amiből a többi egér talpa van. De erre se tenném le a nagyesküt. Meg ahogy a kollega írta az előbb, többféle teflon is van. Meg a felület se minedegy. Az üveg meg a fém valszeg jobban nyírja az egértalpat, mint a műanyag. Lehet, h aki műanyag padot használ, annak padot kell sűrűn cserélni, aki fémet/üveget, annak meg egeret. Vagy meg sok pénz megy el skatezra.
-
mogadishu
csendes tag
válasz
-Jackson- #382 üzenetére
Valószínű te elég sokat jáccol, de még ehhez képest is ciki, ha a teflon elkopik ilyen rövid idő alatt. Ha ez általános, az nem túl jó reklám a razernek. Én használtam IE 3.0-át a kisebbik icematon majdnem 1 évig skatez nélkül és nem vettem észre kopást a tappancsán, pedig annak nem is teflonból van. Ráadásul akkoriba sokkal többet jáccottam, mint most.
-
mogadishu
csendes tag
válasz
-Jackson- #336 üzenetére
Miért felejtse el ? Szerintem próbálja ki aztán döntse el mi fexik jobban neki. Én személyszerint azt veszem alapul, amit én tapasztaltam. Volt alkalmam kipróbálni icematot, valamint a steelpadból azt, amelyik fémből van (nem tudom pontosan a megnevezését 4s vagy 4d), a lényeg hogy nekem (hangsúlyozom nekem) a műanyag thunder8 mindkettőnél sokkal jobban bejött. Szóval sztem ha van rá módja, próbáljon ki minél többet, mivel ahány ember, annyiféle ízlés.
-
Kary
csendes tag
válasz
-Jackson- #216 üzenetére
Csak egy ötlet volt.
Egyébként a driver és a customizer terén baromi csalódott vagyok és közel se olyan kényelmes, mint azt hirdetik. Na de ha megvettem, akkor egyem meg amit főztem. Előtte egs A4Tech Swop80-asom volt (megvan még vésztartaléknak), amely gombjaira fullra azt programoztam, amit akartam. A Rizer-nél sajna nem ez van. Lehet makrózni a gombokat, de nevetséges... Eddig simán hangerőt is tudtam az egérrel változtatni, most csak úgy, ha fent van egy hotkey alkalmazás...
Szóval van egy penge hardver, egy ócska szoftverrel. Őszintén nagyon csalódott vagyok. A fogását megszoktam 2 nap alatt, remélem a driver is fejlődni fog...
A 1600dpi-t leszámítva egy 3500Ft-os Genius sokkal jobb vásár, ami majdnem ugyanúgynéz ki mint ez. -
dzsessz
csendes tag
-
I_Am
veterán
válasz
-Jackson- #176 üzenetére
Biztos, hogy neked diamondback egered van?
Mert az oldalán ahol a gombok vannak ott műanyag és a két felső gomb gumibevonatú, hogy ne csússzon meg rajta az ujjad.
A fehér érsz most megtapogatva, ahol nincs gomb ott tényleg olyan gumiszerű, de Én például nem ott fogom az egeret.
Megszokás. MX700 után nekem rögtön kézreállt. Azóta egyre jobb vok ut2k4-ben is miota kezdem megszokni és megtalálni a legjobb beállításokat játékon belül.
[Szerkesztve] -
-
Folze
aktív tag
-
Brae
őstag
válasz
-Jackson- #50 üzenetére
Kösz, de nem kell az mx500
kamikaze boci szerint:''Azért, mert -Jackson- valamit nem tapasztalt, másoknál még előfordul. Ha pedig sokan panaszkodnak ugyanarra a hibára, akkor az nem egyedi, hanem konstrukciós.''
Amilyen szerencsétlen vagyok, kifogok egy szar példányt oszt szívhatom a fogam.
A kezem normál méretű, szal az nem probléma.
[Szerkesztve] -
Brae
őstag
válasz
-Jackson- #28 üzenetére
Lenne még egy-két kérdésem az egérkével kapcsolatban:
Egy korábbi hsz-odból az derül ki h amit itt leírtak http://mouse.srv.hu/ az mindd kamu, kivétel a pixel compensation, az meg minden optikai egérnél megvan. Tényleg nem lehet elérni az 1ms-t? Tényleg ''ragadósak'' a gombjai? Tényleg shit a szoftvere?(A szoftver újraindításkor nem jegyzi meg az érzékenységre vonatkozó beállításokat?,A gombok programozásával általában sok a probléma?) Ja és a legfontosabb a számomra a görgője tényleg racsnimentes, mint pl az MS Inteli 4.0-nál?
Válaszod előre is köszönöm. -
kamikaze boci
őstag
válasz
-Jackson- #34 üzenetére
Nagyon örülnék, ha megtalálnád!!! Az enyém most készül (azt hittem az enyém lesz a világon az első
) :
Bővebben: link Mivel baromi nehéz az adatokat megtalálni (különösen MS-nél) ezért én is csak sötétben tapogatózom. Az Agilentnek, a Logi és Razer egerek szenzor gyártójának épp ma ment el a levél, de szerintem lesz vagy fél év, mire össze tudom szedni az adatokat. -
kamikaze boci
őstag
válasz
-Jackson- #32 üzenetére
Itt van egy cikk:
Bővebben: link
A két érték más-más megközelítés: egyik az image capture rate a másik az image processing. Már ''fűrészelem'' a kifejezések helyes magyarítását, és a cikknek is neki fogok esni valamikor.
[Szerkesztve] -
kamikaze boci
őstag
válasz
-Jackson- #21 üzenetére
És teljes mértékben igazad is van!
lefordítottam közleményt, mert nem hagyott nyugodni:
''Pixel compensation
[......................]
2, Az a jelenség, amelyet ''pixel compensation'' névvel illetünk, lényegében az ÖSSZES ma gyártott szenzorra jellemző. A használt optikai technológia sajátosságaiból eredően a felhasználó által generált mozgás mellet az optika egy fantommozgást is érzékel, az ún. ''jitter movement''-et.
A pixel compensation akkor jelentkezik, amikor egy irányhoz tartozó érték változik egy bizonyos határértéknél (a ''jitter tolerance''-nál, rezgés tűrésnél) kisebb mértékben. A ''jitter tolerance'' alatti erősségű mozgás esetében a szenzor valójában nem küld jelet, de eltárolja azt, amíg egy további érték meg nem erősíti, hogy valódi, vagy fantom mozgásról (jitter movement) van szó. A megerősítés után, amikor kiderül, hogy a mozgás valódi, a szenzor a régi (tárolt) és az új értéket együtt küldi el, ez a tulajdonképpeni pixel compensation. Máskülönben, amikor nincs további érték (vagyis fantom mozgás, ''jitter movement'' történik), a szenzor nem küld adatokat.
3, Az összes ma kapható egér, így a világ vezető optikai egere a Razer Diamondback (egy kis reklám) is rendelkezik ezzel a tulajdonsággal. Amiért mégis a Diamondback felhasználóknak tűnt fel a hiba, annak két oka van:
-a Diamondback kétszer precízebb mint bármely más egér a piacon, ezért a pixel compensation sokkal hangsúlyosabb, mint a többieknél;(még egy kis reklám)
-felhasználóink sokkal szélesebb látókörűek, felkészültebbek, mint a többi termék felhasználói.(egy kis nyalás)
[.........................]
Razerguy
Robert Krakoff
President
Razer USA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- Vadiúj SSD-k!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M Ryzen 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest