Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #856 üzenetére
ok persze
szép ez az egér...
-
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #854 üzenetére
nem úgy tűntél, mint aki informálódni akar
''szerintem MX1000 jobb mint ez, szerintetek?'' - erre mit írjunk? igen/nem? annak semmi értelme. tesztek/topicok alapján kaptál volna választ egyből, tehát elég egyszerű lett volna kideríteni. Ezután írtad, h igenis jobb az mx1000... most akkor minek vitázzunk?
csak ezek után mondtad, h faasztal, és most, h vmi FPS - ami nem nem CS. mintha az vmi külön kategóriát képviselne.
tehát végül - rádiós/lézeres egeret nem érdemes, szóval vagy mx518 vagy razer DB/plasma. nekem is faasztalom van és egyszerű logi egér is ment rajta. a fentiek is fognak.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #850 üzenetére
ember... párszor leítuk a véleményünket (_nem nevezném elfogultnak_), mondtuk olvasgass, van mx518 topic is, meg mx1000nek is + google.
-FreaK- elég normálisan felvázolta a helyzetet, de neked persze sikerült belekötnöd, még a másik topicban (Bővebben: link) is, ami amúgy szintén bizonyítja, h független véleménnyel vagyunk az egerekről. Egyáltalán mit akarsz? Új egeret venni, vagy csak infót? Egyiket sem írtad - azt sem, h mire kell. gondolom nem CSre - megnyugtatlak, és én nem vagyok CS fan (jéé tényleg, van más fps game is) és nincs is Razerem. -
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #830 üzenetére
talán kamikáze boci honlapján van összefoglaló: Bővebben: link
-
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #826 üzenetére
Szerintem ez ez egyik legnagyobb baj, de engem az is zavar, h kicsit nehéz. de mx518/razer között nincs sok különbség, azt vedd amelyik jobban tetszik.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
válasz
Stalker-2572 #823 üzenetére
Nekem MX1000 van, jöjjenek az ellenérvek:
Lehet, h lézer elvileg pontosabb - de te használtál már ilyet? Egy 1600dpi optikai egér is nagyon pontos. Ami probléma a lézerrel, hogy ha felemeled az asztalról akkor lekapcsol, majd lerakásnál kapcsolódik be - tehát van egy kis holt idő (pár ms), de ez játéknál nagyon gázos tud lenni, főleg, hogy akku miatt elég nehéz is - ezért javasolják inkább munkára. MX500ban nincs akku igaz abban van egy kis beépített súly, ezért csak könnyebb mint az mx1000, de az tuti, h razernél nehezebb.
nah asszem ennnyi. de én inkább mx518ra váltok(forma/kinézet miatt)
[Szerkesztve] -
harry
veterán
egy pár leírást már találtunk, itt a topic: Bővebben: link
-
harry
veterán
Ha könnyen hozzáférsz a nyákhoz/ledekhez, és tudod milyen led kell (fesz/áramerősség) akkor nem nehéz. itt van pár kép:
Bővebben: link
Bővebben: link
Bővebben: link -
harry
veterán
válasz
kamikaze boci #520 üzenetére
Kösz, majd megnézem én is
-
harry
veterán
válasz
kamikaze boci #518 üzenetére
csak láttam, h írtad, és gondoltam megkeresem. google
Mi az a Tigga? -
harry
veterán
válasz
kamikaze boci #512 üzenetére
pl Bővebben: link
letölt: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
harry
veterán
találtam még egy helyet, de asszem itt csak rendelésre hoznak, de csak 12,5k az ára! Bővebben: link
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Pixelben volt magma 15k körül. beszélj velük Bővebben: link
Mennyire észrevehető sztetek aza pixel átugrás amiről már korábban szó volt? Milyen egeret használtatok előtte? -
harry
veterán
Azt tudom, a lézer miatt van, szal csak ennél van ilyen problem...
De amiket írsz egérről télleg gáz... Pedig már gondolkodtam a beszerzésén /PH!-s cikkban jól szerepelt - ajánlott/, de azek szerint mégsem az igazi. pedig ennyi pénzért már lehetne jó.
De az is lehet, h csak a tied a hibás. Azért talán érdemes lenne megnézni egy máskat. -
harry
veterán
Ígazából most már én sem tudom melyik egér lehet a legjobb /fps játékra/. Talán mx510. csak nem tudom, h az jobb-e egyáltalán mx1000nél. Jelenleg az van, egyetlen bajom vele, h ha felemelem, majd lerakom és rántok rajta akkor késik.
/ up: még ki sem próbáltad? gari miatt esetleg nem átrana. mag egy kis hentelés is beleférhetaztán persze gondosan visszacsomagolni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GA-A75 + AMD A8 -3870 + 16GB Corsair DDR3 + 240GB Samsung 840 Pro + Alpenföhn brocken hűtő
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch Ultra 2 49mm Újszerű/2025.11.18.Apple Gar./Akku 100%/p4269
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T570 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gar
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest