- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Computex 2025: Háznézőben a Chieftec-nél
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashback
addikt
válasz
killahdrums #794 üzenetére
Majd jövőhéten
-
-FreaK-
veterán
Az új driver főbb újdonsága hogy a razerhid már nem fut külön alkalmazásként,ehelyett folyamatként megy.Ezen kívül történt néhány kisebb hibajavítás is.A régi 4.0.0.3-asról érdemes lecserélni,annál mindenféleképpen jobb.
Az on-the-fly sensi használata meg ízléstől függ,én nem használom.
Az mx510es ami nemrég volt nálam nagyon bejött,főleg mert megy ps2@200Hz-en ezért gondolkodom erősen a váltáson.Leginkább e mellé vennék egy mx518at,de nem hiszem hogy ki kéne adnom megint egy halom pénzt egy újabb egérre.. ez már a 4. csúcs egér lenne. -
killahdrums
senior tag
PLASMÁÁÁÁt!!! MOST!!! GRRRR!!!
-
-FreaK-
veterán
Valaki nem akar egy Razer DB Chamelont elcserélni egy mx518ra?
-
-FreaK-
veterán
Olvastam mostanában sok mindent erről az usb hack-ről és rájöttem nem is annyira mint azt sokan hiszik.Amennyiben megváltoztatod 500-ra vagy 1000re a frissítést drámaian megnő az usb port processzorhasználata amit jól meg is lehet figyelni az feladatkezelőben.Ha itt nézed a proci terheltségét míg áll az egér,majd csinálsz egy gyors mozdulatot nem kicsit felugrik a terheltség.Játékokban meg az fps ugrik ilyenkor le... egy gyengébb gépen mint nálam ezt a gyakorlatban is meg lehet érezni.Egyébként meg megválozik az egér mozgása,kicsit lassul mivel ugye másodpercenként 125 helyett adott esetben 500szor közli és jeleníti meg az egér pozícióját.Sokkal jobb ha ps/2-őn haasználod 200hz-en,ezt tapasztalatból mondom ugyanis nemrág volt nálam egy mx510 és jobb volt ps2őn 200hz-en mint usb@500on.
Szerk: ja azt meg elfelejtettem hogy ez ugye Razer DB-nél kizárt mivel nem megy ps2őn csak usb-n a plussz ledek teljesítményigénye miatt.
[Szerkesztve] -
-FreaK-
veterán
Kijött egy új driver kedvenc egerünkhöz, a verziószám 5.0.9.0:
Bővebben: link
Jackson neked meg akartam már régebben linkelni egy cikket cshu-ról ami talán érdekel,csak eddig elfelejtettemíme:
Bővebben: link -
-Jackson-
őstag
időközben találtam egy olyat is, hogy eltűntek a megrendelők adatai pont abban az időszakban amikor én is rendeltem. ráadásul ugye ezekszerint razerzone-ról nem is lehet ide, ezért duplán semmis a megrendelésem. ma volt fater pesten, pixelbe befizettem egyre. ha meg mégis küldenék a razertől is, max lesz két limitált egerem, jövőre eladhatom aranyárba
-
-FreaK-
veterán
Esetleg rendelj innen: Bővebben: link én is ezt tettem, mivel a RazerZone-tól csak tengerentúlra lehet rendelni.
-Jackson-: Mondtam hogy nem úgy van az.. kizárt lett volna hogy $5-ért elküldik neked ide M.O.-ra.
[Szerkesztve] -
reewer
aktív tag
válasz
killahdrums #778 üzenetére
nincs is hangja
-
reewer
aktív tag
icemat egyálltalan nem hideg nekem csak kb 1percih aztan felmelegszik nem para szerintem
-
kBagyula
senior tag
válasz
-Jackson- #772 üzenetére
Szia!
Ezt kaptam most:
Dear RazerStore customer,
Your order is currently in process. Please find a compilation of your order data at
this e-mail. If you have any questions concerning your order or how to handle return
shipments and complaints, please do not hesitate to contact us by e-mail at
mailto:sales@razerstore.speed-link.com.
ORDER 2005-05-24 15:18:55
PRODUCTS:
1 Pcs. RZD-1600P Razer DIAMONDBACK 1600dpi, Plasma Limited Edition, EAN
4027301416008 Price: 49.99 EUR
Shipping: 7.95 EUR
Total: 57.94 EUR
(...)
(...)
SENDER:
Royal Mail
type of shipping:standard
APPROX. TIME OF DELIVERY:11-14 workdays
--------------------------------------------------------------------------
The invoice amount was debited by your credit card.
Thank you for your order at RazerStore by Jöllenbeck GmbH!
Your RazerStore Team (...)
Esetleg rendelj innen: Bővebben: link én is ezt tettem, mivel a RazerZone-tól csak tengerentúlra lehet rendelni.
Üdv,
kBagyula -
SzlobiG
félisten
Milyen egér padot ajánlotok az egérhez ami időt álló is és hát a minőség a lényeg.
Razer Exact Mat az jó hozzá, vagy valami ''komojabb''.
-
killahdrums
senior tag
Bíztató!!! -
Spur
tag
Ugyse csak 50 db lesz....
1-2 honap és tucat lesz mint a jo öreg kis magmám -
kBagyula
senior tag
válasz
kBagyula #763 üzenetére
Közben alaposabban utánnajártam a dolognak.
A Razerstore-ban lehet megvenni az Eu.-országokban élőknek az egeret egészpontosan 57.94 Euróért = 14529.87 HUF. Szállítási idő 1-3 hét azt írják. (Mondjuk Németországból jön a cucc, ez nem lehet több 3-4 munkanapnál)
Mivel kifizettem már az egeret így a kuponom felajánlom azon hazánkfiának aki esetleg a tengerentúlon él és szeretne egy ilyet magának.
Üdv,
kbagyula
[Szerkesztve] -
kBagyula
senior tag
Sziasztok!
Most vettem kézhez a Razer e-mailjét. (Ugyanis online rendeltem meg tőlük a Diamondback Plasmám)
Kérdésem a következő lenne: Valaki vett már tőlük bármit is így neten keresztül?
Kicsit elakadtam ugyanis. A rendelés megerősítésekor és a regisztrációkor nem látom a kiválasztható országok közt a miénket.
Mit tegyek? (vagy jól megszívtam?)
Gondolom nem vagyok idehaza egyedül aki neten rendelt volna tőlük ebből a típusból.
Elárulom, hogy az egér végső ára egyébként 90 dolcsi, 65 dollárárt azok kapják meg akik előrendeltek rá, és a mostani e-mailjukban kaptak egy kupon kódot ami kézhezvételtől számítva 3 napig él és ezen belül felhasználják...
Üdv,
kBagyula -
Szuperboci
senior tag
Ha mondjuk most rendelnék eggyet akkor az mennyi idő alatt jönne meg?
-
Zsadi
őstag
válasz
-Jackson- #758 üzenetére
Qpad-on kezd el mászkálni...., és nem tom miért, mert neked is az van....nem értem....hyperglide nélkül meg tökéletes....
Na mindegy, marad akkor tartalék tappancsnak, ha az eredtik elkopnak...
Flashback: Okés, valahogy nekem az jött le, mintha 50x4(hirtelen beparáztam..)
[Szerkesztve] -
Szuperboci
senior tag
ja értem!már 4x előre levan foglalva...akkor megyek bécsbee csááoo
-
Szuperboci
senior tag
a ***** életbe.akkor sietek.
-
Flashback
addikt
válasz
Szuperboci #752 üzenetére
50 amiből már 4x már le van foglalva!!
-
Szuperboci
senior tag
gépbolt.hu-n nincs plazma csak magma meg chameleon.de 12009Ft ért.végülis 3k is 3k.
-
Flashback
addikt
Hívtam a Pixelt és azt mondták hogy a Plasmak jövőhét végén érkeznek...
-
Kaoru
senior tag
én egyenlőre egérpad nélkül használom, de nincs okom panaszra. Thunderpad 8-t fogok viszont alárakni, majd ha lesz pénzem.
-
Kaoru
senior tag
válasz
Szuperboci #745 üzenetére
''sima'' vöröset elég sok helen lehet kapni, ált mindenütt 15k, legolcsóbb a gepbolt.hu -ban, rendelés után 24 órával egyből fel is hívnak, ha szeméyles átvételt választasz.
A limitd edition azért különleges, mert limitedés kék, elvileg más 1 kicsivel, de tudásban megegyezik a vöröstestvérével. Azt viszont csak a pixelben lehet kapni és jobb, ha sietsz, mert 10nél kevesebb van náluk raktáron.
Ausztriában is tutkó, hogy lehet kapni, de jobb ha előre megkeresed hol. De szvsz, annyival olcsóbban nem fogod megkapni, h megérje e benzin költséget.. -
Szuperboci
senior tag
Hellosztok!én is Razert akarok venni,és azt mondtátok hogy az ujjabb meg a régebbi ugyanannyiba kerül!akkor most melyiket éri meg megvenni?jah és csak a pixel en lehet venni?mert ott drágább minden.Bécsbe szerintetek lehet ilyet kapni?egérpaddal gondolom jobban megy.RAZER EXACT MAT pad-ra gondoltam.megéri azt a 7 k-t s pad?
[Szerkesztve] -
Flashback
addikt
Várni utálok...
-
Kaoru
senior tag
Jah kircsi az egér, de kérdés, csak engem zavar az oldalsó gomb? Mert pl kényelmesen csakis a baloldalit tudom használni abból is csak az alsót. Ha már a felsőt is be akarnám nyomni, akkor egyből instabil lesz a fogásom... a jobboldalit meg abszolút nem esik ujjközelre.
-
aDM|RaL^
őstag
basszus, megvettem...
mostmár értek mindent...
most hogy a kezem alatt van, soha nem lőttem még így... játszok vagy 4-5 éve ezzel a játékkal, eléggé aktívan, de most hogy ezt megvettem, basszus... kár hogy nem váltottam előbb... istencsászár. -
Kaoru
senior tag
Hi most már nekem is az van. Kicsit fura még egyenlőre a ''safe-way'' optikai egér után, ettől még zsibbad a kezem, de jól műxk, talán nekem még 1 kicsit gyors is, de majd ha végre sikerül hl 2-t vennem, akkor kipróbálom cs-s ben is
-
aDM|RaL^
őstag
továbbá fél órája keresem hogy hol vehetem meg holnap biztosra pixeles ár alatt...
nincs 1 tipped? -
aDM|RaL^
őstag
Nah belevolastam kicsit a topicba, és kicsit vannak dolgok amik furák.
most hogy holnap megveszem a db-met, asszem egérgyorsítást is kikapcsolom.
eddig 4 év ut, és 7 év optikai egerezés (intellimouse explorer 1.0 (!!!!!) valahogy sose tűnt fel, és ígyis mindig kurvajól lőttem..
nem beszélve csapattársamról, aki kupameccsen 500ft-os ''eagle mouse''-al osztotta az ellenfélnek a monsterkillt zacsifutás közben....
kicsit azért a megszokás is bennevan. -
aDM|RaL^
őstag
Jackson, szerinted érdemes még előrendelni plasmára razerzone weboldalról??
ha igen, te hogyan csináltad?
sose toltam ilyet neten. volt vmi különleges benne a form kitöltésén kívül? -
aDM|RaL^
őstag
asszem akkor holnap énse jutok plazmához... :\
-
Sianis
addikt
most a Magma és a Plazma is ugyanannyiba kerül???
-
-Jackson-
őstag
válasz
killahdrums #723 üzenetére
talán nekem hamarabb ideér, én a razerzone-ról rendeltem meg. bár lanra már nemlesz itt ígysem-úgysem
-
killahdrums
senior tag
...most beszéltem megint a pixellel. Azt mondta a csajszi, hogy a legfrissebb hírek szerint június elején jönnek meg a plasmák.
-
Sianis
addikt
Hol lehet mostanában a diamondback-et beszerezni? Mennyi a nagykerára, nem tudja senki?
-
Flashback
addikt
-
-FreaK-
veterán
válasz
-Jackson- #711 üzenetére
Nem kell méretre vágni,mármint a csíkból levágsz egy darabotazt kész
Vagy ott van az s&s teflonja az pont tappancs formájú
Accelfix-ből meg tényleg az a legjobb amit linkeltem mert esztelték hogy meik értékkel lesz leglineárisabb az input görbe.Van egyébként egy kis progi amivel elvileg meg tudod nézni hogy van e gyorsulás mert kiírja hogy mi volt a bevitt elmozdulás és mekkora lett a képernyőn megjelenő,és kiírja eltért e a kettő.Namost én próbálgattam nemrég(bár még lehet cska a 5.0.8beta driverrel) a razerrel és voltak külömbségek,igaz csak kevés.A fórumon írták h az nem vészes,lehet hogy csak hiba de most néztem meg a kölcsön mx510el és ennél egy darab sem volt.Szal nemtom mit higgyek,de elvileg már a legutóbbi driverben nincs gyorsulás.Majd ha visszajött a razerem letesztelem külömbőző beállításokkal(sens pl.).Most sajna nem találom ennek a kis proginak a linkjét a razer.tigga.org forumán de ha érdekel akkor megkeresem vagy elküldöm mailben
(ja ezt egy formumozó írta kb fél óra alatt szal google se találja
)
-
-Jackson-
őstag
Flashback: a célkeresztes sztem nemrossz, és ahogy csúszik.... úgysem a padot nézem fragelés közben -
Flashback
addikt
1.) Amikor egy kis Citroent nyúztam 2 évig szokatlan volt átülni egy 140Le Hondába, de eltelt 2-3 nap és már le sem cserélném!! Szokás kérdése... Egyébként én pedig a fához vagyok szokva...
2.) Ezért találták ki a teflon szallagot. Van egy srác itt a PH!-n aki 600Ftért hoz egy rakattal. Ami bőven elég egy ideig.
Bemész a Pixelbe leülsz kipróbálod a padokat!!
[Szerkesztve] -
NBT
csendes tag
válasz
Flashback #701 üzenetére
Tudom, hogy vannak ilyen padok is, de 1. én a textilhez vagyok szokva és elég gáz más padon nyumulni (legalábbis nekem), 2. sokan mondják hogy a fém és az üveg padokon elég hamar elkopik a Razer DB talpa, és ez nálam azért gáz mert én cibálom az egeret elég rendesen főleg Q3-nál
, 3. ez az a pont amire nemtok mit mondani
-
-Jackson-
őstag
azabaj leghamarabb szerdán tudom megcsinálni, legkésőbbi időpont meg csütörtök. szerintem sokat nemkell rajta szokni, szvsz accel már ígysincs benne (driverben kilőve, mousefix bentvan, és a csét is a lehetséges összes opcióval indítom). de ha te aztmondod ez a legtutibb, én simán hiszekneked
-
-FreaK-
veterán
válasz
-Jackson- #703 üzenetére
Ez nem az optikai egerek hibája,a winXP ilyen elb*szott hogy van benne egérgyorsítás.A legjobb reg fájlt pedig már linkelte eccer de azért ittvan mégeccer:
Játékra amúgy már egy ideje nagyon jól használhatóak az optikai egrek főleg hogy már low-sens-el jáccóknak is jók(amire pl a golyósok nem igazán).
-
Flashback
addikt
Ha tényleg komolyan játszol megéri! Görgős egeret pedig feltétlenül cseréld optikaira, had ne soroljam miért!! A Plasmaról egy kis termékinfó:
1600dpi Infrared Optical Engine Powered by Razer Precision™ | 16-bit data transmission | 5.8 megapixels at 6.500 frames per second | no standby delay | max. acceleration of up to 15G | seven programmable buttons | macro function | on-the-fly adjustment of sensitivity | neoprene RAZER LAN-Pak | professional software | 210cm cable length | plasma look | for Windows 98SE or higher. -
-Jackson-
őstag
plasma érzékelője valóban más, de különbség nem érzékelhető. gombok kattanása: ezek a ''legjátékosabb'' egerek, jobbat nemtalálsz játékra
.
ami meg szokatlan lehet optikai egerekben, az pl az egérgyorsítás (lassú mozdulatnál kicsi sens, ha gyorsabban mozdítasz nő az érzékenység, profi fps-játékosok ezt kikapcsolják akár driverből, akár külső segítséggel mint pl mousefix.reg) -
vtihi
csendes tag
Sziasztok. Egy nagyon nevetseges kerdest fogok feltenni, remelem azert van aki korrektan valaszol ra! Megeri-e optikai egeret venni jatekra?! En eddig csak kizarolag golyos egerekkel jatszottam, 800dpi-s optikai logitech es ms egerek nekem valahogy olyan furak voltak... Mintha nem pont ugy mukodne ahogy akarom... De lehet hogy ez csak megszokas kerdese... Egy ilyen eger beszerzesen gondolkodom es nem tudom kiadjak-e erte ennyi penzt, nem fogom-e megbanni a valtast?!
Megeri a Plasma valtozatot venni? Van ahol azt irjak mas mint a magma es Chameleon (erzekelon valtoztattak), van akik azt mondjak ugyanaz... Mi az igazsag?
Meg egy apro kerdes: mennyire hosszu a mikrokapcsolo lenyomasi tavolsaga? Pl. regi Genius netscroll+ gorgos egeren csak 1 mm es ez nekem eleg fontos hogy rovid legyen...
Segitsegeteket elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Gyúrósok ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- iPhone topik
- Mini PC
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest