Új hozzászólás Aktív témák
-
mojito
csendes tag
És az Exactmat-on? Mert nekem az van?!
Tegnap megjött az egerentyűm és nemtom kipróbálni!!!
Procihűtőt cseréltem + kábelek elhelyezése gépen belül, ezek után restart és elszállt mindkét DVD-m, ilyet nem éltem. Úgyhogy estig szereltem, de semmi. Ma vehetek DVD-írót is!
Az egeremhez meg hozzá se tudtam nyúlni.. ép csak megfogdostam, mondjuk az bejött!!!
Amúgy a futárszolgálattal elégedetlen vagyok! A supergamer azt írta, hogy délután hozzák és előtte telefonon egyeztetnek velem, erre a futár a telómat egyszer megcsöngeti úgy de. 11.30 körül és lerakja! Majd a második ilyen után visszahívom a számot és mondja, hogy ott áll a házam előtt és ha nem tudok érte menni 1 órán belül, akkor küldi vissza Szlovákiába, szép kis egyeztetés! Rohanhattam a munkahelyemről át a városon! Pffffffff!
A másik, hogy a számla a gari levél? Hogy érvényesíthetem a garimat, ezt elfelejtettem megkérdezni!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD - hűtővel
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Az egeremhez meg hozzá se tudtam nyúlni.. ép csak megfogdostam, mondjuk az bejött!!!