Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Quent1n

senior tag

válasz -FreaK- #692 üzenetére

Hát igen, ebben van igazság. Mikor először megláttam a kábelét rögtön tudtam h vigyázni kell majd rá h meg ne törjön. Nem értem h ez miért jó. Sztem a Logitech G5-nél alkalmazott kábel sokkal szerencsésebb lett volna. Bár ahogy elnéztem az egeret (CH) szétszedve képeken, sztem az USB kábel csere nem megoldhatatlan. Ma végre kiprobáltam játékokban is az egeret. A House Of The Dead 3-ban, meg a Project IGI 2-ben Multiban. Tapasztalat: Pontos és halálos.Kicsit féltem a korábban emlegetett firmware hibáktól de idáig az ennyémnek semmi baja hál isten. Semmi lag nem volt. CS-t nem probáltam mert nincs meg de tervezem a beszerzését. Mivel több orán át játszottam vele 1huzamban a kényelméről is tok irni.Nem mondom h kényelmesebb mint a jobbkezes Logitech-ek(fogtam 1-2-őt) de NEKEM megfelel. A jobb gyűrűsujjam kicsit fájt elsőre de ahogy ráéreztem a számomra megfelelő fogásra, a fájdalom elmult. Ja amugy a fentebb leirt gondomat (szürkék a special keys alatti menük) más is tapasztalta a razerblueprints-en. Egy német srác vmi olyan választ kapott ha jol forditottam h ezeket a funkciokat a 6.09-es driverben deaktiválták és majd a későbbiekben aktiválják újra. Úgy legyen!

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák