Hirdetés
- Világrekordot ünnepel az ASRock
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Otthoni időjárás-állomás
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mini PC
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
Új hozzászólás Aktív témák
-
BugBeaR
csendes tag
I see i see, már látom én is. Mikor erre kitértünk akkor még 6.14-t írtunk
Akkor kirpóbálom ezt is.
Igen , a tracking - reflex közt persze van átmenet a játékokon belül, tehát nem kizárólag egyfajta alkalmazható. Szerintem fontos szempont maga a játék is mikor választasz egeret. Pl. CH-t nagyon jó megtudod fogni és dobálni ami q4-nél lehetővé teszi a ''seprést'' (sweep) az egérrel így alacsonyabb sensivel is gyors maradsz. Egy Microsoft egérrel, izzadt kézzel már kicsit nehezebben megy ez ha nincs rajta grip set.
Erről a neg.acc-ról én is hallottam, de nekem ez sohasem volt zavaró, szerintem ezt simán megszokja az ember.
Amúgy érdekes dolgokat művel az egérke, bedugtam és a bios-ba nem volt billentyűzet
Utána összeakadt valamivel és nem volt hajlandó felismerni a driver, utána megoldottam az alaplap setupjából, de amúgy ez a kikapcsolok működés közbe dolog is szerintem megszakítási probléma és nem firmware. Legalábbis én erre lettem figyelmes.
A többi info-t köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akkor kirpóbálom ezt is.
Utána összeakadt valamivel és nem volt hajlandó felismerni a driver, utána megoldottam az alaplap setupjából, de amúgy ez a kikapcsolok működés közbe dolog is szerintem megszakítási probléma és nem firmware. Legalábbis én erre lettem figyelmes.