Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
misran
tag
Torrentre a Transmissiont ajánlom. Ehhez van jó kis táv-gui, azaz a laptopról, desktopról eteted a Raspi-t, hogy mit töltsön, aztán minden kikapcsolsz, ő meg dolgozgat csendben.
Biztos van más ilyen rendszer is, anno én rtorrent-et screen-nel használtam, de mára elkényelmesedtem.. -
misran
tag
Nálam Rasbmc fut, minden gond nélkül. 720p filmeket is néztem vele, de 1080(p?) film proba is volt. Ment, de ha tekertem, bármit tettem, kicsit akadt egy pár másodpercig, amíg a bufferben leült a vihar
. Zene, kép szuperül megy.
Egy noname (HQ) micro-usb töltőt használok hozzá, 1000ma, 5V, teljesen jó.
( http://www.hobbyrendeles.hu/termek.1122.halozati_usb_tolto_ )Eddig minden szuper, Q3-at is meg fogom nézni rajta.
Egy kis problémám azért van a rendelésemmel..
..a póló, amit kaptam mellé, kicsit vékonykának tűnik, félek, hogy pár mosás után lejön a málnás logo..
))
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Eladó megkímélt Samsung A71 6/128GB / 12 hó jótállás
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű 2028.04-ig jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest