-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veector
senior tag
Hát ha a hangminőség annyira nem elsődleges akkor szerintem jó lesz. Egyszer megmértem mit zabál ez zenelejátszás közben... hát terhelődik a proci rendesen bár az DAC-cal együtt volt 4-5W-nál. És az a baj hogy ilyen tartományban még egyáltalán nem pontos a mérőműszer. de egy 850mA-s töltőről elment DAC-cal és Wifivel együtt minden probléma nélkül. Szóval ott nemhinném hogy valós volna az 5W
-
veector
senior tag
Itt fentebb olvastam a tápproblémáiról. A kérdésem az, hogy ha szeretnék rádugni egy usb-s wifit és egy 32GB-s pendrive-ot, és a beépített jack-et akarom használni akkor ez fog-e normál minőségű zenét lejátszani nekem úgy hogy wifiről vezérelem?
Én ugyanilyen célokra használom, ebben a felállásban és elég jó. Csak Pi hangja alapból hááát nem a legjobb
de egy FiiO E10-zel már elég szép hangot lehet produkálni.
A wifin keresztüli vezérlést meg mpd-vel lehet megoldani. Telepíteni és konfigurálni elég egyszerű, nagyon sok formátumot megzabál gond nélkül.Én úgy használom, hogy a mobilomon bekapcsolom a wifi hotspotot és arra csatlakozok az RPi-vel. Eleinte úgy akartam hogy az RPi csinál egy AP-t de nem nagyon akart összejönni a dolog, így ez maradt.
A tápellátásért meg egy 3cellás (11.1V) 2200mAh-s li-po felel egy házi feszszabályzóval (ja igen elvileg 1A-t képes leadni)
-
veector
senior tag
Úúúú nem is tudtam, hogy van ilyen totyik is.
Valaki próbált már USB-s DAC-ot rádugni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VADI ÚJ GAMER PC i5 / RTX5060 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Gamer PC // RTX 4060 // Ryzen 5 5500 // 32GB RAM // 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- GAMER PC! i5-11400F / 16GB DDR4 / RTX 3060 12GB / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest