-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chosa91
aktív tag
Sziasztok!
PiGRRL összeeszkábálásába fogott már itt bárki (esetlegesen sikerrel?)? (keresőben nem találtam semmit, de hátha)
Üdv,
-
chosa91
aktív tag
-
chosa91
aktív tag
ModMyPi.com-ról rendelt NV camera-m csak ilyen és ehhez hasonló képeket készít, mi lehet a gond (és esetleg a megoldás)?
-
chosa91
aktív tag
válasz
wassermann #20112 üzenetére
Válaszod köszönöm, egyébiránt erről a szenzorról lenne szó.
Szummázva, megéri még felhajtanom egyet. (Már csak az a kérdés fogalmazódott meg bennem, miért nem gyárilag így adják ki?) -
chosa91
aktív tag
Sziasztok egy olyan kérdésem lenne, hogy:
Adott RPi3 + motion sensor. A csatlakozásánál vagyok kicsit elakadva... online mindenhol látom, hogy breadboardon keresztül egy 10-11kOhmos ellenállással együtt csatlakoztatják a kimenet részét az RPi-hez.
Nem rendelkezem pont ilyen ellenállással, valamint csatlakozót is csak keveset rendeltem.Adódhat bármi gondom abból, hogyha kihagyom és direktbe kötöm össze a motion sensor-t a lapkával?
-
chosa91
aktív tag
válasz
krisztianAMG #19766 üzenetére
Engem speciel az érdekelne, hogy megoldható-e egyszerre motion sensor + touchscreen?
Ha igen, hogyan (gondolom nem a sima female/female csatlakozókkal)? -
chosa91
aktív tag
Sziasztok, tegnap leadtam egy ~100$-os rendelést a ModMyPi.com-on (bitcoin-nal fizettem). A fizetésem csak este vált confirmed-dé (délután még csak 2/6-on állt) és egészen mostanáig sem kaptam semmiféle visszajelzést, hogy én vásároltam náluk. A pénzt viszont levonta a bitpay-en keresztül.
(A vásárlást guest-ként intéztem)Kicsit aggódom. Este írtam is nekik a "Contact Us" felületükön.
Szerintetek a várakozáson kívül mitévő legyek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crucial 240GB SSD eladó
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest