-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BPéter1984 #13066 üzenetére
Valamikor még openelec alatt próbáltam. De a régebbikkel nem fog menni teljesértékűen. Amikor teszteltem, asszem az 5.0.7-es volt. Ugyan be kell állítani a PI-n, mikor rámész a lejátszásra,h ez 3D-s, ha ez megvan a tv-n is engedélyezned kell a 3D-t és voilá!
Szerk.: Egy pi2-n próbáltam.
-
válasz
BPéter1984 #13064 üzenetére
Médialejátszó biztos, h jobb, de én már játszottam vele 3Diso-t. Menü kivételével minden megy. (A menü se rossz, csak picit lassan vált pl a jelenetekre)
-
golya87
őstag
válasz
BPéter1984 #13060 üzenetére
3D-s 1080p mkv-t már néztem vele, simám megbírkózott vele.
A többit nem próbáltam még soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest