- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Xbox égisze alatt oldaná meg a PC-s játékosok legnagyobb gondját a Microsoft
- Plazma TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Akciókamerák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnd
senior tag
válasz
OnlineWolf #14371 üzenetére
Jaj tudtam, hogy valamit ki akartam próbálni...
-
arnd
senior tag
válasz
OnlineWolf #14359 üzenetére
Egy system fájlban van becsomagolva a file szerkezet kompletten.
Kicsomagoltam egyébként [link]
De most a vissza csomagolással küzdök. Azt írja hogy kapcsoljam ki a "nodosfilewarning"-t, de ilyen kapcsolót nem találok... -
Celtis
veterán
válasz
OnlineWolf #14359 üzenetére
Még egyszer: read-only a fájlrendszer. Nem a jogosultság a baj.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
OnlineWolf #14337 üzenetére
Python 3.x megy, az SQL is megy, legalábbis a google szerint (ilyen "tényszerű" dolgoknak nem nehéz utánakeresni, mindenkit bátorítok hogy ne féljen használni a google-t)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest