- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- Monitor hiba topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fujifilm X
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyurkikrisz
őstag
Van néhány tapasztalatom a telóról osztott nettel:
Először is figyelj arrra hogy a Pi statikus ip-t kapjon. Mivel ezt a 'routerből' nem tudod beállítani, ezért a Pi-n kell.Legyen egy szkripted ami folyamatosan kapcsolódni kényszeríti a wifire esetleges eldobás esetén, mert megfigyelésem szerint ha nem talál wifit bootnál, vagy valamiért eldobja, akkor nem keres újra.
-
kutga
félisten
Sajna nem tudom kipróbálni, mert nincs wifi adapterem hozzá.
MOD
Rendeltem egy korábban ajánlott távkapocsot. A mostani az utóbbi időben hajlamos megbolondulni, beragadnak a gombok. -
Degeczi
nagyúr
Működik a wifis (mármint a telefonom van wifin, a Rpi-t a wifis routerre vezetékkel kötöttem) távirányítás szépen: a filmek bélyegképeit is áttölti az app.
Én csak arra akartam használni, h filmnézés közben hátha kényelmesebben lehetne vele föliratot és hangsávot váltani - de pont arra nem találtam módot, így nem forszíroztam... (viszont a Logitech Harmony-val végül sikerült megoldani, így nem is lényeges)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer Gép - MSI Z490, Intel I7 10700, 32GB DDR4, RTX 3060 Ti 8GB , 1 TB M.2 SSD, Gigabyte 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest