Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
stopperos #6746 üzenetére
Relét azért készíthet maga is (bár ennek még egyáltalán nem jártam utána, de nem lehet bonyolult). CO szenzorból pedig van egy ilyen nekem is, jobban mondva nem csak maga a szenzor, hanem egy kis nyákra szerelt verzió, amin van egy digitális kimenet is: ez egy küszöbindex átlépése esetén ad ki aktív jelet, így simán mehet gpio-ra (jobban mondva a feszültségkülönbség miatt nem közvetlenül), már, ha csak riasztani kell, nem monitorozni. eBay-en van $5 körül. [link]
Jobban mondva egy MQ-3 alkohol szenzort próbáltam (Arduinon), a CO-t még nem néztem, de gyanítom az is így működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3282
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest