- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Házi hangfal építés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peter9228
aktív tag
válasz
sztanozs #4915 üzenetére
Külső tápos hub-om van. 4,8V-ot mérek a Pi-n. A bordát majd megpróbálom, már akartam venni, holnap körbe is nézek a városban. Nem akarok egy hónapot várni az ebay-el
Honkydoo
Ma reggel 6-7 órakor bekapcsoltam, elindítottam. Dél körül néztem rá mobilról, megálltak a letöltések. Akkor elindítottam őket újra, most azóta megy. Amíg én hozzá se nyúltam, nem nagyon használhatja más felhasználó. Vagy igen?Amúgy az "időérzékével" is van valami gond, azt írja 18 órája megy, pedig csak 9
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ingatlanos topic!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- OLED monitor topik
- Horgász topik
- Hálózati / IP kamera
- Google Pixel topik
- EA Sports WRC '23
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Komplett PC
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Bomba ár! Dell Latitude E6500 - Intel P8600 I 3GB I 160GB I DVDROM I 15,4" WXGA+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged