- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emilll
tag
Igen, imagerrel készült és igen, a kód be van állítva meg az SSID és jelszó is, üzenet nincs. Nem az a gond, hogy nem csatlakozik a Wifihez, hanem hogy nem talál Wifi adaptert. Próbáltam több OS-sal is, több újratelepítéssel, de semmi nem segített. Találtam több megoldási javaslatot is, de azok se oldottak meg semmit.
Arra gondoltam, hogy valami valahol valamikor "elállítódott", megbolondult, és ha egy formázás és újratelepítés után még a csatlakoztatott bluetooth eszközökre is emlékszik (ami nem értem hogyan lehetséges), akkor talán erre az "elállítódásra" is.
A kártyán/pendrájvon kívül tárol valahol információt? Lehet valami "hard reset"-et vagy akármit csinálni, hogy mindent felejtsen el és olyan legyen mintha most vettem volna ki a dobozából?
Még firmware update-tel is próbálkoztam, de a legújabb van rajta, nem volt hova update-elni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elemlámpa, zseblámpa
- Windows 10
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Subaru topik
- Konteó topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- MSI MPG Z390 GAMING EDGE AC Alaplap + Intel Core i7-8700K
- Kezdő Gaming PC - MSI 390, i7 8700K, RX Vega 56, 16 GB RAM
- GIGABYTE Z390 M Alaplap + Intel Core i7-9700K + Be Quiet! SHADOW ROCK 2
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest