- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen TV-t vegyek?
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Apple asztali gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madrac
senior tag
válasz
wassermann #41605 üzenetére
Hogy érted? Egyidejűleg 2 rögzítés is megy vele egyszerre 0 hibával a TS fájlban?
Korrigálom magam, utánanéztem, számoltam, és az jött ki, hogy egy HD adás felvétele kb. 1.7MB/sec ami nem olyan sok. SD kártyánál gondolom ez marad is, viszont külső HDD-nél x2 minimum, bár nem vennék mérget, hogy a tuner nem az egész muxot küldi át, igaz ennek jelét nem láttam.
Akkor nem tudom mi van nálam, pedig nincs nagy leterheltségű egyéb feladat. HDD persze EXT4 stb, már nagyon sok mindent végig néztem. Aztán lehet, hogy tényleg a TV jel vétele nem 100-as, én meg elcsesztem rá egy csomó időt, energiát.
Na mindegy ezt csak érdekességképp osztottam meg. Én TVHeadend-et használok konténerben.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Microsoft Excel topic
- PayPal
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen TV-t vegyek?
- Óra topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Tőzsde és gazdaság
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest