- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HP notebook topic
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Teljesen az AI-ra fókuszál az új AMD Instinct sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
válasz
DasBoot #41152 üzenetére
Most még csak a kikapcsolás, holnap a visszakapcsolás is...
Amúgy szabadna tudnom, miért kell kikapcsolni? Nem fogyaszt sokat, ha emiatt. Egy csomó macerától megkímélnéd magad, ha hagynád. Nálam most 47 napos az uptime, ez lehetne akár 100 is, de akkor épp ki kellett kapcsolnom, mert szekrényt cseréltem és addig lekapcsoltam a motyót. Szóval nem szoktam kikapcsolgatni.Szvsz nem fogod tudni külső eszköz nélkül a tápfeszt elvenni. Mindenképp kell egy külső egység, akkor meg már mindegy, hogy egy okoskapcsoló-e vagy más.
Egy szimpla buta időkapcsoló 3000 Ft, míg egy Xiaomi okos aljzat 5000. A kettő közt a különbség, hogy az egyik egy bumszli nagy valami, amihez vegyél még elemeket, majd az ótvar gombjain, felhasználóbarátnak nem nevezhető módon programozd be a ki és bekapcsolást. És ha nem vagy ott, de meg kéne változtatni, így jártál. Míg az okos aljzat egy sokkal kifinomultabb, formatervezett, kis eszköz, amit egyszer párosítasz a fiókodhoz, és telefonon, kényelmesebben programozhatod, sőt, a programjától eltérően távolról is kezelheted. Elem se kell bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elado szamitogep (gephaz nelkul)
- Ryzen 7 5800X / RX 7700 XT Nitro+ / B550M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB M.2 + 1TB M.2 SSD / 750W
- HP Prodesk 600G4 SFF - i5-8500, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, ATI R5 430 2GB eladó!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060 és 16gb RAM + GARANCIA
- Void RGB PC - i7 9700f, 16Gb RAM, RTX 2080Ti 11Gb stb.
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged