-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keem1
veterán
Persze, az xbuild a mono része. Ezért vagyok elkeseredve.
De ha már itt tartunk, a git se az alap telepítés részeIgazából nem is kéne fordítani sem, de átlátható módon akarom csinálni, és akkor ez esetben nem lenne külön build, hanem első használatkor fordulna a bináris.
Épp a .NET-es SQLite esetén figyeltem fel erre: van release vagy 20 féle rendszerre, de ARM32 Linuxra nincs. Sokáig agyaltam, hogy mit tegyek, erre leszedtem a forráskódot, lefordítottam az eszközön, és voilá... ARM32 bináris, ami kiválóan működik. Az .so fájlt az x32-es és x64-es .dll-ek mellé tettem, és probléma nélkül futott a tesztprogram. Még a viszonylag gyenge Zero W-n is, amire pl. PowerShell sincs (a gyenge hardver miatt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Goddess of Victory:Nikke
- Ford topik
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fotók, videók mobillal
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest