- Hobby elektronika
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csipuka #35495 üzenetére
Köszönöm!
Az a nagy helyzet, hogy eddig én is párhuzamosan használtam a négy különböző szériájú PI-men az OSMC-t és a LibreElecet, de pár hónapja átálltam a Raspbian / DietPI + Kodi párosításra. Nincs is ezzel gond, csakhogy még nem sokkal a négyes megjelenése után egy ismerős arra panaszkodott, hogy nála a Raspbian + Kodi leolvasztja az arcáról a bőrt, miközben már a FHD is akadozik. Akkoriban kereste erre a megoldást, és sok hasonló panaszt talált, úgyhogy vissza is küldte a PI-t.
Én FHD-s filmeket ugyan csak elvétve nézek, de azért jó lenne tudni, hogy mire számítsak -- fennáll-e még ez a probléma, vagy erre is majd jövőre várható megoldás.
Köszönettel: MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest