- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Videós, mozgóképes topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
c64fanhun #34370 üzenetére
Csak akkor vedd meg, ha tényleg régiségeket gyűjtesz.
Illetve, ha akkumulátorról szeretnéd üzemeltetni, akkor szempont lehet a fogyasztás + usb portok, mert előbbire ott a zero, de ahhoz még kell egy otg kábel+hub. És akkor már egy c64 emulátor is meg fogja ám izzasztani (ha a nick-edből indulok ki, gondolom az egyik emulátor biztosan ez lesz
) legalábbis néhány dolgot ki kell benne kapcsolni, hogy használható legyen.
Ahogy írják, RPi3-at is vehetsz már 10 körül. Én abból csináltam az én C64 emulátoromat és nem bántam meg. Zero-ból pedig egy hordozható változatot csináltam. Előbbi gpio-ira eredeti C64 joystick-okat kötöttem, utóbbira pedig az LCD-t. Mindkettőnél hátrány lehet az eredeti Rpi rövidebb gpio tűsora (26pin). A B+ már 40tűs. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Mac mini M4 PRO 24GB / 512GB! BeszámtOK
- Lenovo Mini PC - M720q / M920q - Core i5 8500T vagy 8400T - több db - ÁFA-s számla is - WIFI-s is!
- HP Prodesk 600 G6 mini PC gyári WIFI - Core i5 10500T- 16GB - 256GB NVMe SSD - több db!
- DELL 3050 USDT Micro - Mini PC - Core i5 7500T- 16GB DDR4 - 256GB SSD - több db - ÁFA-s számla is
- Eladó Full White PC, Montech, 850W Gold, Z590 Vision, 11600KF, 32Gb, 1Tb, RTX3070 Gaming X
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- Lépj egy szintet felfelé gamingben! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest