- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- SSD kibeszélő
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Autós kamerák
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
válasz
evilskati #31721 üzenetére
Annyira jelentős a különbség, hogy a MYGICA Official Store-ban is külön írják,hogy "not 230C".
Én EZT vettem, kicsit olcsóbban.Kipróbáltam W7 alatt a hozzá kapott üveg gyöngyökkel - távirányító,antenna - és működött a T (terra,MindigTV) de én látom az adótornyot.
Én is Libreelec alatt használom, csak a Milhouse féle 9-essel és DIGI-vel a kábel tv-re (DVB-C).
De már 2 éve is volt hozzá OpenELEC-es fw verzió (igen, a /lib/firmware alá kell másolni őket).Olvass szerintem: Linuxtv ; Tvheadend fórum ; Azbest és a hozzászólások.
Remélem életet tudsz lehelni bele.
-
flegga92
senior tag
válasz
evilskati #31721 üzenetére
Azért kérdeztem a Digit, mert nekem nála van és én is utólag olvastam, hogy a T-verzió nem igazán jó DVC-C-re (alis leírásnál sem szerepel már, csak a DVB-T, legalábbis amit én vettem). Én is ezt vettem meg először, gondoltam, hogy jobb az újabb... CrazyCat féle megoldással én nem jutottam előrébb, de lehet rosszul csináltam valamit, sokat nem görcsöltem vele.
Van fent alin a C nélküli verzió, én ezt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- Kuponkunyeráló
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Asztali PC , i5 7400 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 480GB SSD
- Gamer Intel Core i5 12400 / 16GB DDR4 / GTX 1660 SUPER 6GB / 256GB NVME SSD / 1TB HDD /
- ÚJ DLSS4 Gamer PC 14Gen i5 14400 / 16GB DDR4 / RTX 5060 8GB / 512GB NVME SSD
- 3070 TI, Ryzen 9 5900X, 32GB RAM - Gamer PC
- HPE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Server
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest