Hirdetés
- Ha nem növelnéd feleslegesen a villanyszámlád, a Chieftecnek van pár új ajánlata
- ARC vs eARC — Ilyet is tud a HDMI-d? 🤨
- A következő évtizedbe repíti a NAND hatékonyságát a Samsung új kutatása
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- ASUS blog: kisebb, de nem gyengébb – a mini PC-k forradalma
- Egérpad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
its_grandpa
tag
válasz
evilskati
üzenetére
Annyira jelentős a különbség, hogy a MYGICA Official Store-ban is külön írják,hogy "not 230C".
Én EZT vettem, kicsit olcsóbban.Kipróbáltam W7 alatt a hozzá kapott üveg gyöngyökkel - távirányító,antenna - és működött a T (terra,MindigTV) de én látom az adótornyot.
Én is Libreelec alatt használom, csak a Milhouse féle 9-essel és DIGI-vel a kábel tv-re (DVB-C).
De már 2 éve is volt hozzá OpenELEC-es fw verzió (igen, a /lib/firmware alá kell másolni őket).Olvass szerintem: Linuxtv ; Tvheadend fórum ; Azbest és a hozzászólások.
Remélem életet tudsz lehelni bele.
-
flegga92
senior tag
válasz
evilskati
üzenetére
Azért kérdeztem a Digit, mert nekem nála van és én is utólag olvastam, hogy a T-verzió nem igazán jó DVC-C-re (alis leírásnál sem szerepel már, csak a DVB-T, legalábbis amit én vettem). Én is ezt vettem meg először, gondoltam, hogy jobb az újabb... CrazyCat féle megoldással én nem jutottam előrébb, de lehet rosszul csináltam valamit, sokat nem görcsöltem vele.
Van fent alin a C nélküli verzió, én ezt vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
wassermann