Hirdetés
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- PlayStation 5 nélkül kínál PlayStation 5 játékokat a Sony
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
Nekem ilyen van. Müködik is csak annyi a baj ezzel a megoldással amit az előttem író is irt ,hogy nincs egyszerre hang a hdmi kimeneten és a digi kártyán. Szóval vagy mindent az erősítőn (vagy tv-n) hallgatsz vagy mindig váltogatsz a menüben ,hogy most éppen mire van igény.
Illetve - tegnap óta tudom hogy - létezik dual audios verzió (vagy kiegészítő
) is ,de erről még nem tudok nyilatkozni. -
DonCosta
tag
Szia!
Egy másik topikban erről is találsz véleményeket.
Nekem nem ilyen van, ezért konkrét tanácsot nem tudok adni.
Ami nekem van, az szépen szól csak annyi problémám van vele, hogy egyelőre nem tudom megoldani, hogy a HDMI-n és a kártya valamelyik kimenetén egyszerre kiadja a hangot. Más negatívumot nem tudok mondani, ha ez nem elvárás akkor jó irány lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X3D 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN M4 A-DATA 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) is ,de erről még nem tudok nyilatkozni.
wassermann