Hirdetés
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Asztee
aktív tag
Nekem ilyen van. Müködik is csak annyi a baj ezzel a megoldással amit az előttem író is irt ,hogy nincs egyszerre hang a hdmi kimeneten és a digi kártyán. Szóval vagy mindent az erősítőn (vagy tv-n) hallgatsz vagy mindig váltogatsz a menüben ,hogy most éppen mire van igény.
Illetve - tegnap óta tudom hogy - létezik dual audios verzió (vagy kiegészítő) is ,de erről még nem tudok nyilatkozni.
-
DonCosta
tag
Szia!
Egy másik topikban erről is találsz véleményeket.
Nekem nem ilyen van, ezért konkrét tanácsot nem tudok adni.
Ami nekem van, az szépen szól csak annyi problémám van vele, hogy egyelőre nem tudom megoldani, hogy a HDMI-n és a kártya valamelyik kimenetén egyszerre kiadja a hangot. Más negatívumot nem tudok mondani, ha ez nem elvárás akkor jó irány lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- LG LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest