Hirdetés
- Honnan kapták a nevüket? Ethernet, Pentium, Intel és a „bug” sztori
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Olyan lesz a Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Bekrepáltak a régebbi Forzák az NVIDIA új drivereivel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cifu
félisten
Most már késő.

Első körben úgy néz ki, így is egy öregebb PC lesz beállítva. Az Rpi egy oldalág, kiváncsi vagyok mennyire életképes, és ha igen, akkor hurrá. Amikor az árakat számolgattam, én naívan úgy gondoltam, hogy a 35 fontos (még csak nem is 35 dolláros) árhoz nem jön áfa. Ahogy a többi termékhez sem. Így viszont a sallangokkal 25e Ft-s ár hirtelen 34e Ft-s lett, és ez már azért annyira nem hangzik jól.

Bevallom én is beleestem abba a hibába, hogy elcsábított a roppant alacsonynak hangzó ár, és úgy gondoltam, hogy ArmPC-nek is bevállhat, a sima PC-hez képest klasszisokkal olcsóbban. Viszont egyre inkább úgy látom, hogy annyira nagyon nem olcsó, ellenben abból amit írsz, azt szűröm le, hogy a használhatósága is erősen korlátozott e téren. Ha meg egy erősebb Arm-os bázist nézek (mint a Hackberry A10 vagy a PandaBoard), akkor meg egyenesen ott tartok, hogy már egy olcsóbb Barebone PC-t ki lehet hozni belőle... :\
Új hozzászólás Aktív témák
- R5 9600X/MSI PRO B650S-WIFI/32GB DDR5 6500MHz/1TB M.2/4TB HDD/RTX 5070 OC/750W.PLATINUM/ARGB CSODA
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Prémium ITX Gamer PC Setup (RTX 3070, 32GB) + 180Hz QHD Monitor és Perifériák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3432
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

wassermann