-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zola8van8
tag
Ezzel a "90Mbként Resume Now" módszerrel letöltöttem az ubuntu .iso-t, majd mount-oltam az iso és tudtam listázni a listázni a tartalmát, vagyis gondolom lejött rendesen.
Hogy lehet "rendetlenül" csatolni? (csak a nagyon alapok mennek linuxban) Létrehoztam az /mnt-be egy usb1 könyvtárat majd fdisk -el megnéztem, hogy hol érem el a pendrive-ot: mount /dev/sda1 /mnt/usb1 (Az usb1 könyvtárnak 777 a jogosultsága.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- OTP Bank topic
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest