-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Panaszkodtam, mivel a ház elemeinek többsége össze vissza volt törve, mire ideért hozzám.
Most küldene egy ugyanilyet, de nem tetszik a ház, így inkább a pénzt kérem vissza és keresek egy jobb kuckót.
Kaptam ilyen csavarokat, nem is az a gond. A Pi és a hangkártya közé mennek a távtartók és azokat kell összecsavarozni. Viszont így a Pi-n látható, egyébként a házhoz rögzítéshez használatos lukak ugye foglaltak. A ház szépen körbefogja a kis szendvicset, előre, hátra nem is tud mozogni, fel le viszont igen. Ami engem zavar, egy kábel bedugásnál is elmászik az egész. Ilyen erővel egy tesco zacskóba is tehetném.
Arra is gondoltam, hogy megfordítom a távtartókat, így a menet lefelé túlnyúlna a nyákon, de nem elég hosszú, hogy a házat is hozzácsavarozzam.Esetleg, ha vennék hosszabb csavarokat, a házat megfúrnám és úgy szerelném össze. :/ Mindenképpen olyan megoldás érdekel, amibe rendesen lehet rögzíteni a gépet. Többen is használnak ilyet hangkártyát, ha jól olvastam, érdekelne, milyen házban?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Fogyjunk le!
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1660 Super, Ryzen 5 5500, 16GB RAM, SSD) Beszámítás! (39)
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RX 570 8GB, Ryzen 5 1600, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok (38)
- Lenovo Gamer All in One: i7, 16gb, 512gb, Full hd, Nvidia GF. 840A, JBL hang
- Asztali PC , R7 5700G , RTX 4060 , 32GB DDR4 , 1TB NVME , darkFlash
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest