- Mini-ITX
- Házi hangfal építés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
robi1979
aktív tag
válasz
Beni2360 #19711 üzenetére
Először is: KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET! Az OE már fent van egy micro SD-n, de kipróbálni még nem tudom mert még nem kaptam meg a PI3-at. Egy 16gb-s Samsung microSDre raktam föl, a winesisofölrakó program valami 5MB-t Írt Írási sebességre, kérdés hogy ez vajon elég lesz e az OpenElecre?
Én is ilyen billentyűzetet rendeltem én is amilyen Beninek van. (fentebb Beni linkelte is, erre válaszolok éppen). Tegnap előtt érkezett meg, de van vele egy kis gondom. Random szerűen olyat csinál hogy nyom magának egy jobb klikket, ami kib@szott zavaró mikor kilép a lejátszásból Kodin vagy win alatt mikor felugrik a jobbklikkes ablak. Próbáltam laptopról win7 alatt, dual bootos táblaPCmmel win8 illetve android alatt, OTG átalakÍtóval a telefonomon Lollipop alatt és már lassan agyf@szt kapok tőle.
Szerintetek mi lehet a baja? Valaki tud rá esetleg valami gyógymódot vagy javÍtást vagy nyissak dispute-ot az eladóra? Beni! A tied nem csinálja ezt? Nem tudom hogy az enyém rossz vagy valami tÍpushiba, pedig a kialakÍtása nagyon tetszik és Kodihoz vettem.
A 2,4gHz-es billentyűzet ami nekem van:
A másik kérdés hogy Win és Android alatt használom most a Kodit kiegészÍtőkkel együtt (repok). Win alatt csináltam egy backuppot Kodiban ami az Androidos Kodira föl is ment és gond nélkül működik is. Kérdés hogy a Win-es backup felmegy e vajon az OpenElecre is? Ha bármit elcseszek az OpenElecben vagy memória kártyát cserélek akkor hogyan "rakom újra" az OpenElecet a Pi3-on?
Új hozzászólás Aktív témák
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest