Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• robi1979

aktív tag

válasz Beni2360 #19711 üzenetére

Először is: KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET! Az OE már fent van egy micro SD-n, de kipróbálni még nem tudom mert még nem kaptam meg a PI3-at. Egy 16gb-s Samsung microSDre raktam föl, a winesisofölrakó program valami 5MB-t Írt Írási sebességre, kérdés hogy ez vajon elég lesz e az OpenElecre?

Én is ilyen billentyűzetet rendeltem én is amilyen Beninek van. (fentebb Beni linkelte is, erre válaszolok éppen). Tegnap előtt érkezett meg, de van vele egy kis gondom. Random szerűen olyat csinál hogy nyom magának egy jobb klikket, ami kib@szott zavaró mikor kilép a lejátszásból Kodin vagy win alatt mikor felugrik a jobbklikkes ablak. Próbáltam laptopról win7 alatt, dual bootos táblaPCmmel win8 illetve android alatt, OTG átalakÍtóval a telefonomon Lollipop alatt és már lassan agyf@szt kapok tőle.

Szerintetek mi lehet a baja? Valaki tud rá esetleg valami gyógymódot vagy javÍtást vagy nyissak dispute-ot az eladóra? Beni! A tied nem csinálja ezt? Nem tudom hogy az enyém rossz vagy valami tÍpushiba, pedig a kialakÍtása nagyon tetszik és Kodihoz vettem.

A 2,4gHz-es billentyűzet ami nekem van:

[link]

A másik kérdés hogy Win és Android alatt használom most a Kodit kiegészÍtőkkel együtt (repok). Win alatt csináltam egy backuppot Kodiban ami az Androidos Kodira föl is ment és gond nélkül működik is. Kérdés hogy a Win-es backup felmegy e vajon az OpenElecre is? Ha bármit elcseszek az OpenElecben vagy memória kártyát cserélek akkor hogyan "rakom újra" az OpenElecet a Pi3-on?

• gabek_

tag

válasz Beni2360 #19711 üzenetére

Szia Béni,

Megkérdezhetem;
    Milen oprendszer-t használsz?

Mi a Kodi verziód?

Üdvözlettel,
    Gábor

Új hozzászólás Aktív témák