- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Forr az AI-láz, az Apple tőzsdei rekordját is túlszárnyalta az NVIDIA
- Félrevezető akciók miatt büntették meg a Sheint
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz
djherby #19431 üzenetére
+asysoft
Igen, konkrétan vállalhatatlan az az oldal, cikkszám alapján kellett keresni
2525225 RASPBERRY-PI - RASPBERRYPI-MODB-1GB - RASPBERRY PI 3 MODEL B
2519567 RASPBERRY-PI - RASPBERRY-PI3-CASE - ENCLOSURE, RASPBERRY PI 3, WHITE / RED
2520785 STONTRONICS - T5875DV - PSU, RASPBERRY PI, 5V, 2.5A, MULTI PLUGEzt a pakkot rendeltem a megjelenés napján (feb 29) aztán telefonon szóltak hogy március második hetében jön majd meg, ~18.600 Ft volt a teljes csomag, Bp-n ingyen házhoz hozták.
Figyelem! A weboldalukon nettó árak vannak, szóval 1,27-el kell majd szorozni hogy megkapjátok a végösszeget.
-
rolio1
tag
válasz
djherby #19431 üzenetére
Sziasztok
Nem engem kérdeztél, de nekem is tegnap jött meg a pi3-as, szintén az FDH-tól. Én egy házat vettem hozzá így fizettem 15350 Ft-ot, Pesten ingyen ki is hozták.
Az FDH oldalán a keresőbe beírod a termék cikkszámát, pl. pi3-2525225 és kosárba rakod (be kell írni, hány darab, úgy teszi be) innen továbbmész a megrendelés feladásra, kitöltöd a kért adatokat, és ennyi. Kapsz visszaigazoló emailt és hívni is fognak, mert az ára pár száz forinttal magasabb, mint az oldalon.
De most nincs készleten, pedig tegnap érkezett 150 db...Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- Hardcore café
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest