- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- VR topik
- Logitech Z906
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
PistiSan #1807 üzenetére
+1 a fenti E52-es nokia tápnak, nekem is azzal megy külső USB webkamerával gond nélkül. Hivatalosan Nokia AC-10E a neve.
Milyen torrent klienssel próbáltad? Transmissionnal? Akkor esetleg nézd meg rtorrent-el is, illetve fordítva.
A másik:
Én félek ettől a GPU gyorsítós dologtól. Ha jól tudom Broadcom chipes. Namost. A Broadcom is egy olyan idióta banda, hogy kiadja a bináris driverét egy adott kernelhez, és kész, befejezte a támogatást. Ne legyen igazam.. Anno az Asus RT-N16-os routerhez is csak azért 2.6.22-es kernel van, mert ehhez van bináris boradcom driver, és ehhez a kernelhez portolnak vissza amit csak lehet... idióta egy banda ez a broadcom... Androidnál szintén ez van sajnos
(
laca
-
Szenty
tag
válasz
PistiSan #1807 üzenetére
Ha meg tudod oldani, próbáld meg egy olyan adapterrel, ami legalább 1 A-es. Okostelefon tulajdonosoknál nézz körbe. Nekem a Nokia E52-esemhez (ami ráadásul nem is okostelefon) például 1.2 A-est adtak. Ha ilyen teljesítményűvel is produkálja, akkor ezzel legalább kizártad az adaptert, mint lehetséges probléma forrást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Fotók, videók mobillal
- Bejelentette az Arc A sorozat nyugdíjazását az Intel
- Haditechnika, harcászat
- Elektromos cigaretta 🔞
- VR topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- MSI Z590-A PRO Alaplap + Intel Core i5-10600KF
- AMD/be quiet számítógép eladó !!
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- GAMER PC : RYZEN 7 9700X /// 32 GB DDR5 /// RTX 5070 Ti 16GB /// 1TB NVME
- GAMER PC : RYZEN 7 7800X3D /// 32 GB DDR5/// RX 9070 XT 16GB /// 1TB NVME
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged