-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArchElf
addikt
válasz
Drótszamár #1792 üzenetére
No sikerült - tényleg valami disk hiba volt. dmesg tele folt IO hibával - újra felraktam az image-et, boot - extend partition, reboot és ment rendesen. Fura, mert most raktam negyedszer újra fel ugyanazt a img-et, és előzőleg mindig elhalt, most meg megy rendesen. A kártyát leteszteltem most felrakás előtt flash testerrel és tökéletesen működik.
Tápprobléma szerintem nem lehet, mivel egy 700 mA-es Samsung (mobil) táppal használom és a hálózaton kívül nincs semmi a raspira kötve (elméletileg nem is tud 700 mA-nál többet a lap felvenni).Mondjuk az is érdekes, hogy az ssh shell-re kellett várjak vagy 5 percet...
Ja és sikerült a VNC-t is beizzítani rajta.AE
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu Esprimo D738 Megbízható asztali számítógép irodai és otthoni felhasználásra
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- Lian Li 011Dynamic Evo/RTX4070Super Eagle OC/Intel Core i5-14600K/DDR5 G.Skill Trident Rgb 6000MHz
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Lenovo ThinkCentre M700 - i5-6400-3.3GHz, 8GB DDR3, SSD 250GB, HDD 200GB eladó!
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest