- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- OLED TV topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
szasanyi #17538 üzenetére
A PC-s kérdésedre:
Még nem estem neki ennek a kutatási iránynak, de mindenképpen akarok majd vele foglalkozni, mert Asszony szeretne a videózáson (OpenELEC + Kodi) kívüli időben netezni rajta. Egyelőre addig jutottam, hogy a Raspbian-on futó Epiphany alapvetően jól teljesít, nyilván legfeljebb 2-3 tabbal. Alapértelmezésben viszont úgy láttam, nem megy rajta a YouTube, talán csak beállítás kérdése. Egyéb alkalmazásokat még nem vizsgáltam, de a gyári telepítésben ott voltak az irodai eszközök is, ami azért biztató. Szóval szerintem esélyes, de csak annyira, mint egy közép/belépő szintű tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
- GeForce RTX 5050 VGA-k a Palit értelmezésében
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Asztrofotózás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest