-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
szasanyi #17538 üzenetére
A PC-s kérdésedre:
Még nem estem neki ennek a kutatási iránynak, de mindenképpen akarok majd vele foglalkozni, mert Asszony szeretne a videózáson (OpenELEC + Kodi) kívüli időben netezni rajta. Egyelőre addig jutottam, hogy a Raspbian-on futó Epiphany alapvetően jól teljesít, nyilván legfeljebb 2-3 tabbal. Alapértelmezésben viszont úgy láttam, nem megy rajta a YouTube, talán csak beállítás kérdése. Egyéb alkalmazásokat még nem vizsgáltam, de a gyári telepítésben ott voltak az irodai eszközök is, ami azért biztató. Szóval szerintem esélyes, de csak annyira, mint egy közép/belépő szintű tablet.
Új hozzászólás Aktív témák
- X99/E5-2680 V4/16 GB RAM/240 GB SSD
- PCLab Mini M-218 i3 14100F / 16GB DDR5 / GTX 1650 halk, profin összeszerelt DDR5 build
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- 7 gen i3Lenovo V520 pc i3-7100/8 gb/120 ssd
- Bomba Áron!! Ryzen 7 Rx 9060 Xt Gaming Oc 16GB + Garancia Csere/Beszámítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3519
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest