- Hamarosan megkezdődik a nubia 2,8K-s táblagépének szállítása
- Barátokká váltak az eddig rivális AI-óriások
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Az Aura Displays hordozható monitorhármasa jól felturbózhatja a produktivitást
- Dual Mode-os IPS monitorral adott magáról életjelet a Gigabyte
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ZIDOO médialejátszók
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- iPad topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- ASUS notebook topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
válasz
lord.lakli #17483 üzenetére
Egyelőre csak médialejátszónak használom, de egy procinak az élettartamát tekintve mindig jobb, ha klimatizálva van.
(#17492) psg5
Én is Suli Kitet vettem, de valahogy nem sikerült előkotornom az előtelepített SD kártyáról az OpenELEC-et, mindig a Raspbian-nal indult el. Amikor meg a NOOBS-szal akartam kiválasztani, hogy mivel boot-oljon, statikus IP cím kiosztással nem talált hálózatot (ez mondjuk csak nálam volt gond, mert én itthon még nem DHCP-zem), majd néhány próbálkozás után a NOOBS összeomlott. Szóval lehet, tényleg nem éri meg a kit kizárólag az előtelepített kártya miatt. És ahogy (#17503) PpenoO is mondta, a malnapc.hu által a Suli Kithez forgalmazott ház tényleg elég gagyi benyomást kelt. Mobiltelefonos szakzsargonnal élve: nyomorgatásra recseg-ropog.(#17503) PpenoO
Ezt a szép gyűjtemény írhattad volna néhány nappal korábban is, akkor lehet, hogy tőlük rendelek én is...(#17506) nlpK
El tudom képzelni, hogy el akarják kerülni a magánszemélyek (fogyasztók) általi 14 napos elállási jog gyakorlását. Bő éve volt munkahelyem számára vásároltam egy webshop-ban 5 db billentyűzetet. Csak mikor megérkeztek, vettem észre, hogy szlovák kiosztásúak, és mivel ezt apró betűkkel tüntették fel a weboldalon, elsőre nem is lehetett észrevenni. Próbáltam élni a 14 napos elállási joggal, de azt mondták, hogy mivel céges megrendelés, arra ez nem vonatkozik. Így tettünk szert 5 db vadi új billentyűzetre, amit soha nem fogunk használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - Gamer Gép - Gigabyte Z790 EAGLE, Intel i7 13700, 32GB DDR5, RTX 4070, 1 TB M.2 SSD, TT 1000W
- Ryzen 7 9800x3d RTX 4070 ti
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- iMac27 5K, 2019, 3,7GHz, 1TB SSD, 32GB RAM, 8GB video - HIBÁTLAN - erősebbik kivitel
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged