Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cinemazealot

addikt

válasz lord.lakli #17483 üzenetére

Egyelőre csak médialejátszónak használom, de egy procinak az élettartamát tekintve mindig jobb, ha klimatizálva van.

(#17492) psg5
    Én is Suli Kitet vettem, de valahogy nem sikerült előkotornom az előtelepített SD kártyáról az OpenELEC-et, mindig a Raspbian-nal indult el. Amikor meg a NOOBS-szal akartam kiválasztani, hogy mivel boot-oljon, statikus IP cím kiosztással nem talált hálózatot (ez mondjuk csak nálam volt gond, mert én itthon még nem DHCP-zem), majd néhány próbálkozás után a NOOBS összeomlott. Szóval lehet, tényleg nem éri meg a kit kizárólag az előtelepített kártya miatt. És ahogy (#17503) PpenoO is mondta, a malnapc.hu által a Suli Kithez forgalmazott ház tényleg elég gagyi benyomást kelt. Mobiltelefonos szakzsargonnal élve: nyomorgatásra recseg-ropog. :)

(#17503) PpenoO
    Ezt a szép gyűjtemény írhattad volna néhány nappal korábban is, akkor lehet, hogy tőlük rendelek én is... :))

(#17506) nlpK
    El tudom képzelni, hogy el akarják kerülni a magánszemélyek (fogyasztók) általi 14 napos elállási jog gyakorlását. Bő éve volt munkahelyem számára vásároltam egy webshop-ban 5 db billentyűzetet. Csak mikor megérkeztek, vettem észre, hogy szlovák kiosztásúak, és mivel ezt apró betűkkel tüntették fel a weboldalon, elsőre nem is lehetett észrevenni. Próbáltam élni a 14 napos elállási joggal, de azt mondták, hogy mivel céges megrendelés, arra ez nem vonatkozik. Így tettünk szert 5 db vadi új billentyűzetre, amit soha nem fogunk használni. :)

Új hozzászólás Aktív témák