- Fájlformátumok a gyakorlatban: ProRes, H.265, AV1
- "3D-s" hővezető csövekkel jön a Cooler Master legfrissebb CPU-hűtője
- Olcsóbb fajtájúnak ígérkező Team Group SSD a PCI Express 5.0-s halmazban
- Több memóriát kapott az RTX PRO 5000 új kiadása
- Obsbot blog: 4K-s produkciós kamera professzionális babérokra törőknek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- GB10 Superchipre épülő minigépet villantott az ASUS
- Felszállni készülő drón? Nem, nyitott In Win "ház"!
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Csak éppen szerintem fölösleges, a Total Commander lokális fájlkezelésre nagyon jó, imádom, de távoli kapcsolatokhoz én nem ajánlom, nagyon nem szeretem, persze ebben közrejátszik az, hogy régen nagyon bugos volt a működése ilyen célokra. A stopperos által ajánlott WinSCP nekem is kedvencem a célra. Nagyon kényelmes, TC-hez hasonlóan kétpaneles fájlkezelő, csak épp távoli kapcsolatokhoz, (S)FTP, SCP, stb., portable is van belőle (kibontod a zipet, és kész, megy, hurcolhatod a beállításaidat egy ini-fájlban), több sessiont is tudsz futtatni párhuzamosan (különböző füleken jelenik meg), tudsz könyvtármonitorozással és manuálisan is szinkronizálni, meg csomó beállítási lehetősége van. Linuxosok kár, hogy nem tudják használni, pedig nagyon jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Autós topik
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Windows 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX RAM és SSD nélkül 1 év garanciával
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- HP DL360 G8 /2x 2695v2, 336GB DDR3, 3x600GB SAS 10k/
- Workstation PC render, videó, gaming i7-5930K RTX 2080 Super 64 GB RAM folyadékhűtés
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő