- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házi hardvert villantott a Xiaomi Pad 7S Pro
-
PROHARDVER!
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz
Tangerine #17500 üzenetére
Ez nem kodek pakk, hanem licensz MPEG2 és VC1 hardveres gyorsításhoz. Enélkül csak szoftveres dekódolás van ezeken a formátumokon, ami nagyobb CPU terheléssel és esetleges akadozásokkal jár.
Szerintem neked nincs rá szükséged, ha rendes filmeket nézel és nem tesztvideókat, ugyanis a H-264 hez nem kell licensz. Azért ellenőrizd, hogy a hardveres gyorsítás be van-e kapcsolva (Rendszer/Videó menüben)Ha esetleg TV vételben is gondolkozol, akkor az MPEG2 licensz kellhet.
-
Celtis
veterán
Sajnos Raspberry esetén nincs távoli asztal lehetőség Openelecben. Csak a saját GUI-t tudod használni addonok telepítésére. Konzolon sincs parancs tudtommal ilyenre. Talán megoldható, hogy ha letöltöd az addon-t (egy zip fájl), egyszerűen kicsomagolod és bemásolod a fájlokat a megfelelő helyre a könyvtrástruktúrába akár samba megosztáson keresztül.
De szeretném hangsúlyozni, hogy ez nem is cél. Az Openelec nem egy általános célú operációs rendszer, hanem kizárólag a KODI futtatására kihegyezett.
A trasmission szempontjából viszont nincs lényeges különbség. Van egy szöveges konfig fájl, de utána egy webes felületen vagy egy távoli klienssel (Transmission remote GUI) vezérelhető, habár OE/Kodi-hoz van kliens addon is, de az csak egy lehetőség.
-
Celtis
veterán
válasz
cinemazealot #17290 üzenetére
Ha Openelec kell, akkor ne ilyen vargabetűvel próbáld telepíteni. Töltsd le az image-et, írd ki egy SD kártyára, dugd be a Pi-be és kész.
-
Celtis
veterán
Lubuntu-t használtam, de az könnyen megtanulhato. Ezt sajnos az openELEC esetégen már nem annyira könnyü kijelenteni.
Azért ez így kissé meredek kijelentés. Openelec telepíthető és használható a Linux konzol nélkül. sőt ez az alapvető célja. Gyakorlatilag csak grafikus felületen való kattingatási ismeret kell hozzá. Egy Kodi, ami mögött az operációs rendszer el van rejtve.
-
Celtis
veterán
válasz
cinemazealot #17252 üzenetére
Openelec alatt csak Kodi addonokat tudsz telepíteni, egyéb szoftvereket nem. Tehát ezt a böngészőt se.
Viszont a Kodi (megfelelő scraper beállítással) maga betölti a film információkat az IMDB-ről. Ehhez nem kell böngésző.
Esetleg használhatsz multibootos kártyát és az 5%-ban másik operációs rendszert indítasz. -
Celtis
veterán
A 32-es az nem TV. (Mondjuk a 40-es sem.)
Igen, az RPi-on futó médialejátszó a TV távirányítójával kezelhető. Ha a Pi-t eldugod a TV mögé, tulajdonképpen a Kodit úgy fogod látni, mintha a TV beépített szolgáltatása lenne. Csak annyi kell, hogy a TV támogassa a HDMI-CEC funkciót, de ez ma már szerintem alap. Annyi a trükk, hogy ahány gyártó, annyi néven nevezik ezt.
Abszolút megbízható a cucc. De ami ennél is fontosabb, hogy nincs olyan gyári médialejátszó, aminek ilyen fejlesztőbázisa és támogatása lenne.
A beszerzési forrás kérdése kb. hetente háromszor kerül terítékre. Pont ma volt utoljára, úgyhogy légy szíves kicsit visszaolvasni. -
Celtis
veterán
De benne van, ahogy envagyok alább pontosan leírta.
Valószínűleg az is elkerülte a figyelmedet, ahol a OE 6.0-FINAL IMAGES FOR ADDITIONAL DVB DRIVERS lelőhelyet ajánlottam, ha driver probléma lenne. Ott lehet kérdezni is. -
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
válasz
szasanyi #17105 üzenetére
NE vegyél hozzá semmilyen távvezérlőt egyelőre, csak ha valami gebasz lenne. Sokkal elegánsabb a TV távirányítójával kezelni. Mind az erősítőd, mind TV-d tudja a CEC-et. Ha minden jól megy (TV-ben a simplink, erősítőben a Kuro link engedélyezve van), akkor csak elindítod a PI-t és teljes természetességgel kezeled a TV távirányítójával.
Zene hallgatáshoz pedig a mobilos távirányító app-ot érdemes használni, hiszen nyilván nem fogod a TV-t bekapcsolni hozzá. De TV nélkül egy külső infra távirányító sem jó semmire, visszajelzés nélkül.
-
Celtis
veterán
válasz
envagyok #16985 üzenetére
Nekem Sony TV-m van. Ott egyszerűen megnyomom az Option gombot a távirányítón.
Ha a te TV-den nincs ilyen, akkor be kell áldozni egy másik gombot, pl. a színes gombok valamelyikét és a context menüt kell hozzárendelni.
Létre kell hoznod egy keyboard.xml fájlt és beleírnod ezt az egy mappelést. Itt vagy a HTPC topicban már csatoltam mintát és részletesebb leírást. Keress rá a keyboard.xml kifejezésre. -
Celtis
veterán
1. A képméret kalibrációnak és a TV beállításnak ehhez nincs köze. Az, hogy más képfrissítéssel megy a film mint kéne, az egy teljesen más probléma. Én is csak azt tudom mondani, hogy a lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz legyen kikapcsolva.
2. Ha a képméret egy kicsit is más pl. 1916x1076 ahogy írtad, akkor a fekete sáv csökkentés ezt eltünteti, csak be kel állítani egy nullánál nagyobb százalékot. Túl magas érték esetén erősen torzítja a képet a fekete sávok eltüntetése érdekében. 5% fölé nem érdemes menni.
3. A TV adásban lévő vékony fekete csíkkal nem tudsz mit csinálni, mert az úgy jön, mint a kép része.
-
Celtis
veterán
válasz
V.Stryker #16901 üzenetére
Ha a hálózaton Samba megosztáson keresztül éred el, akkor közvetlenül a Userdata nevű folderben kell létrehozni a fájlt.
Ha SSH-n lépsz, be akkor pedig az említett /storage/.kodi/userdata/ az elérési út.Onnan tudod, hogy jó helyen jársz, ha olyan fájlokat találsz ugyanitt, hogy guisettings.xml meg profiles.xml
De ez a javasolt megoldás akkor nem segít, ha lassú a wifi.
-
Celtis
veterán
válasz
Celtis #16869 üzenetére
Kipróbáltam class 10-es kártyával is a Pi Zero-t. Valamit ez is gyorsít. A médiatár böngészése lett jóval gördülékenyebb, de kb. ezt is vártam.
Van sajnos olyan HD TV csatorna, ahol nem tudok folyamatos lejátszást elérni. Mivel a CPU load 50% körüli, lehet, hogy csak a wifi a szűk keresztmetszet. Nagyobb bitrátájú film is megáll rendszeresen, ahogy elfogy a buffer. Sajnos USB-s LAN adapterem nincs.Szóval tulajdonképpen használható. Most már az az érzésem, hogy a GUI nem is lassabb,. mint a Pi2-nél, ha arról van szó, hogy amilyen gyorsan tudok pl. navigálni a menüben. Viszont továbbra is van amikor hosszú másodperceket késik a reakció, ha pl. TV nézés közben nyomok egy exit gombot, és várom, hogy megjelenjen a csatorna menü.
-
Celtis
veterán
Mivel csak az 1920X1080p/59,95Hz-et kalibráltad el, más képfrissítésben ne is nyúlj a kalibrációhoz. Tehát a 3-as pont kimarad.
Az on screen menü, amit az OK gomb nyomására előjön.
A függőleges szinkronizálást kapcsold be. Ez csak annyit csinál, hogy a GUI képe ne töredezzen, ha pl. scrollozod a főmenüt.
-
Celtis
veterán
Akinek szakadozik a lejátszás, próbálja meg ezt.
A Userdata (Openelecben a teléjes út: /storage/.kodi/userdata/) folderben létre kell hozni egy advancedsettings.xml fájlt és az alábbit beletenni.
<advancedsettings>
<network>
<buffermode>1</buffermode>
<readbufferfactor>1.4</readbufferfactor>
</network>
</advancedsettings>Utána restart.
-
Celtis
veterán
A KODI képernyő kalibrációt csak a legvégső esetben szabad használni. Alapvetően a TV-t kell pixelhelyes megjelenítésre kapcsolni.
Azt érdemes tudni- hogy a Kodiban feltétlenül érdemes a Videó/Lejátszás menüben a "képfrissítési frekvencia"-t bekapcsolni. Régen ennek beszédesebb neve volt "képfrissítés igazítása a filmhez". Ezáltal a lejátszás mindig folyamatos lesz. Viszont ez azt is jelenti, hogy az egyébként beállított képfrissítési frekvencia csak akkor érvényes, ha nincs lejátszás.
- hogy a Kodi képernyő kalibráció nem általános, hanem minden egyes felbontás-képfrissítés párosra külön-külön kell beállítani. Tehát hiába kalibrálod, a fenti beállítások esetén lejátszás közben már nem jut érvényre ez. Ilyenkor a lejátszás közben az on-screen videó menüben kell a képernyő kalibrációt elvégezni.
Én azt javaslom, hogy állítsd be megfelelően a TV-t, és töröld amit elkalibráltál. A frissítést állítsd 50 vagy 24Hz-re.
-
Celtis
veterán
Nem, valami hulladék kártyát raktam bele, talán class 4, de ezért nem magyarázat. Van egy jobb kártyám majd azzal is kipróbálom.
Ma átírtam a config.txt-t.
arm_freq=1000
gpu_freq=300
core_freq=400
sdram_freq=450
over_voltage=6Egy fórumban találtam. Egyszerűen nem találok hivatalos ajánlást ezekre az értékekre.
Ettől 1GHZ-en megy. Érezhetően gyorsabb lett. Már csak kb. 50%-ra ugrál a CPU load HD csatorna nézés közben, viszont pár csatorna iszonyatos darabos lett, de lehet, hogy az külső hiba. Még ellenőriznem kell.Még egy darabig el fogok játszani vele, de nekem más célra kell a PI. Raspi1-hez nem tudom hasonlítani, soha nem láttam olyat. A Pi2-nél akadozóbb, de azt USB kulccsal használtam, ami azért gyorsított. Mondjuk nekem a Pi2 is túl darabos.
-
Celtis
veterán
válasz
madmike #16861 üzenetére
Ha az eszköz amit leírtál közvetlenül nem csatlakozik TV-hez vagy más megjelenítőhöz, csak torrentezik és megoszt, akkor, azt úgy hívják, hogy NAS. A Raspberry Pi csak limitációkkal alkalmas ilyen célra, de többen használják itt is ilyenre.
Ha képet is kell megjeleníteni, akkor már érdemes a Pi-ben gondolkodni. Péládul azért is, mert hagyományos analóg TV-hez is csatlakoztatható.
A NAS és a média lejátszó funkció akár egy eszközben is megvalósítható vagy lehet teljesen különálló is. Az igényektől függ.
-
Celtis
veterán
válasz
Celtis #16847 üzenetére
Első eredmény.
- A PI2-n konfigurált öntözés vezérlő SD kártyával nem működik. Talán csak a wifi-vel van gond.- Adtam egy esélyt az OSMC-nek. Még soha nem próbáltam, gondoltam itt az ideje. Ugyan a honlapjuk említi a Pi Zero-t, de a telepítésnél már nincs ilyen opció. Sima Pi-ként telepítettem. Bekapcsolás után megjelenik egy nagy szivárvány, aztán eltűnik és onnantól se kép se hang. Még a LED sem világít a panelen.
- Ezután felraktam a normál Pi-re szánt Openelec 6.0-t. Ez elindul, ahogy kell. CEC megy szerencsére azonnal, így tudom konfigurálni. A wifi adaptert is felismeri. A GUI elfogadható sebességű, de ha valami történik a háttérben, akkor nagyon belassul.
Helyenként még brutálisan lassú a videó feletti menü kezelés, de lehet, hogy csak a kezdeti szkennelések a háttérben terhelik nagyon. Tvheadned kliens HD csatorna nézése közben 80-90% CPU load, pedig nem SW-es a dekódolás. -
-
-
Celtis
veterán
válasz
crissprivat #16824 üzenetére
Persze működik kiválóan, csak éppen lehet, hogy egy addon újabb verzió már nem kompatibilis vele. 5.0.8-cal az ember kizárja magát egy csomó fejlesztésből.
-
-
Celtis
veterán
válasz
azbest #16792 üzenetére
Valaki itt keveri a szezont a fazonnal. A "temperature controlled crystal oscillator (TXCO)" nem azért fűti az oszcillátort, hogy elhangolja, hanem épp ellenkezőleg, állandó hőmérsékleten tartja, hogy ezzel stabilizálja a frekvenciát. De szerintem ez csak a drágább cuccokban lehet.
Nekem is rendesen fűtöttek a PCIe-s DVB-S tuner kártyák, de nem az oszcillátor, hanem a chipek. -
Celtis
veterán
válasz
wassermann #16789 üzenetére
Ez meredeken hangzik. Forrást légyszi.
-
Celtis
veterán
válasz
futizoli #16756 üzenetére
Mégis hány Voltról induljon egy 5V-os stabilizált tápegység? Terheléstől függetlenül pontosan 5V-ot kell leadnia. Jó ha pár század esést tudsz mérni egy jó tápegységen a terhelés hatására.
A hagyományos trafós stabilizálatlan kockák csinálták, hogy mondjuk 12V-os állásban üresben leadtak 20-at.
-
Celtis
veterán
válasz
Gabesz87 #16710 üzenetére
Nem nagyon értem ezt a fóbiát a kínai rendelésektől. Ugyanazt kapod olcsóbban, csak jóval lassabban.Persze a garancia érvényesítése problémás, habár szerintem egy ilyen egyszerű elektronikai termék meghibásodási valószínűsége elenyésző és az ára sem indokolja a parát.
Abba sem biztos, hogy érdemes órákat beleölni, hogy felkutasd a helyet, ahol 350 forinttal olcsóbban jutsz hozzá. -
Celtis
veterán
válasz
Gabesz87 #16705 üzenetére
Igen, ezeket tudja. Szerintem nyugodtan rendelhetsz az ebay-ről is, de ha nem tudsz várni, akkor itthonról.
Média lejátszáshoz nincs szükség hűtésre. Ha NAS-ról játszol le és nem külső HDD-ről, akkor a 2,1-es táp sem létszükséglet (de nem árt).
Az infra távvezérlés könnyen megoldható. (egy olcsó USB vevős MCE távirányító kell, majd azt betanítod a Harmonyba) Mindazonáltal a TV-d HDMI-CEC képes, így egyáltalán nincs szükség külön távirányítóra. A TV távvezérlője tudja vezérelni a Pi-n futó KODI-t.A Linuxhoz nem kell értened. Csak le kell tölteni egy képfájlt, kiírni egy SD kártyára (windows alatt) bedugni a Pi-be és készen is vagy.
-
Celtis
veterán
wetek topic nyílt.
-
Celtis
veterán
válasz
tupacamaru #16551 üzenetére
Nem nézted az USB átalakítót, amit linkeltem? 2 darab 1 dollár.
-
Celtis
veterán
válasz
sztanozs #16543 üzenetére
Egyrészt beállítás kérdése, hogy frissítsen-e. Másrészt kézzel is kezdeményezheted a frissítést. Harmadrészt pedig semmilyen beállítást nem kell végigszenvedned, mert megtart mindent, hacsak nem fő verziók között váltasz, mert akkor lehetnek olyan kiegészítők, amik az új verzióval nem kompatibilisek.
Goto Programok/Openelec settings.
-
Celtis
veterán
Kezdjük ott, hogy nincs libcec. Nem lehet semmit sem konfigurálni a CEC-en.
Már a CEC bekapcsolása is trükkös, és ami utána van abban sincs köszönet. 3 gombnyomásból ha egyet érzékel, akkor már örülhetsz.
Nekem legalábbis Sony TV-vel teljességgel használhatatlan volt.Ja és ha jól tudom, CEC-en küldeni nem tud parancsokat csak fogadni.
-
Celtis
veterán
-
Celtis
veterán
válasz
szasanyi #16512 üzenetére
Miért vannak problémák? Ezt inkább egy filozófiai fórumba tedd fel.
Nézd meg, hogy a szóbajöhető médialejátszónak van-e topikja és ott csak arról van-e szó, hogy az mennyire jó és hibátlan. Mondjuk olyat eleve nem vennék, aminek nincs felhasználói fóruma. Az meg a másik, hogy a fórumok már csak ilyenek, az emberek a kínjaikra keresnek segítséget és nem arról diskurálnak, hogy tegnap is megnéztem 3 filmet és nem volt semmi baj.Ha neked nem kell Paypal, akkor az ebay-en nem tudsz vásárolni. Másutt kell körülnézned.
Egyébként baromi egyszerű, egy webshopban rendelj egy Pi-t, próbáld ki. Ha nem tetszik viszaviszed és kész.
-
Celtis
veterán
válasz
Asztee #16497 üzenetére
Az addonjaid jó része meg a skined nem lesz kompatibilis az új Openeleckel és Kodival. Mindegy, hogy upgrade-et csinálsz vagy új telepítés után próbálod visszaállítani a régi konfigot. Ezek gyakorlatilag ugyanazt jelentik. A nem kompatibilis kiegészítőket nem fogja használni a rendszer.
Tapasztalatból a friss telepítést ajánlom és a médiatár mentését-visszaállítását. Az addonok és skin újratelepítése közel sem akkora munka, mint gondolnád.
-
Celtis
veterán
válasz
szasanyi #16500 üzenetére
A paypal fizetés önmagában garancia. Ha nem kapod meg az árut vagy nem azt kapod amit szeretnél, akkor visszakapod a pénzed. Mi kell ennél több?
Már le volt írva, hogy kell felrakni az Openelec-et. De neked kell beállítani, ízlésedre szabni, a kívánt kiegészítőket hozzáadni.
Olyan ez, mint pl. egy okostelefon vs. butatelefon. Utóbbit kiveszed a dobozból és használod. Ha neked erre van szükséged, akkor vegyél kész médialejátszót. Tud amit tud, aztán kész. -
Celtis
veterán
válasz
envagyok #16470 üzenetére
Azt tudod ugye, hogy a Pi analóg hangkimenete elég zajos. Tehát amellett, hogy iszonyatos munkát beleölsz a végeredmény sem lesz valami fényes.
Használd a telefonodat bluetooth streamelésre. Csak egy BT vevő kell az autórádióhoz meg egy földhurok leválasztó, anélkül ugyanis zúgni fog. Megjegyzem ez a probléma a Pi esetén is jelentkezne.
Én ilyen vevőt használok többet is, igaz nem autóban. Nagyon bevált. -
Celtis
veterán
válasz
berobi78 #16431 üzenetére
Inkább eldugnám a cuccot a TV háta mögé, minthogy valami VHS magnó dobozába tegyem. A kijelzőnek sincs értelme, pénzkidobás. Ott a Yatse helyette.
A Pi-t nem lehet kikapcsolni. A Kodi shut down ugyan kilép, de a Pi-t nem tudja leállítani, az ugyanúgy fut tovább, és ugyanannyit is fogyaszt. A legjobb ha állandóan be van kapcsolva. Ha mégis ki akarod kapcsolni, azt csak tápelvétellel lehet. -
Celtis
veterán
válasz
szasanyi #16418 üzenetére
A külső HDD miatt inkább a 2,1-es táppal rendelném (700 Ft felár).
A TV-ddel valószínűleg nem lesz gond. Az LG Simplinknek hívja a CEC-et. Csak azt kell bekapcsolnod.
A Yatsee egy androidos applikáció, azt a telefondora kell telepíteni, ha távirányítani akarod a Pi-n futó KODI-t.
A KITben lévő SD kártyán rajta van az Openelec (=KODI+minimál Linux OS) viszont a KIT-ben lévő SSD duál bootos, amire szerintem nincs szükséged. Tegyél rá egy tiszta Openelecet.
1.OE6.0 képfájl letöltése
2. Kicsomagolás
3. A kicsomagolt img fájl kiírása az SD kártyára Win32DiskImager-rel
4. Kártyát Pi-be bedug és kész. -
Celtis
veterán
válasz
szasanyi #16411 üzenetére
Pontosan minek néztél utána? A linken nem mutat egy konkrét termékre.
Ha Raspberry Pi kit-re gondolsz, akkor azt neked kell összerakni. Bepattintani a NYÁK-ot a műanyag házba és rápattintani a tetejét.
Alapvetően egy KODI-t tartalmazó operációs rendszer kell rá. Vagy tartalmaz ilyen SD kártyát a kit, vagy te veszel SD kártyát, letöltöd az képfájlt/telepítőt (Openelec vagy OSMC), kiírod egy SD kártyára bedugog a PI-be és kész a médialejtászó. A saját telepítés szerintem jobb, mint egy előre mindennel telerakott SD.Ha a TV-d HDMI-CEC kompatibilis, akkor külön távirányítóval sem kell bajlódnod. Ha zenehallgatáshoz nem akarod bekapcsolni a TV-t, akkor ott a full extrás androidos távirányító app (Yatsee), de ha ragaszkodsz a fizikai távirányítóhoz, szinte bármilyen USB-s táv megfelel, tele van velük az ebay fillérekért.
A külső HDD tápigénytől függően külön tápellátást igényelhet. Egyébként csak rá kell dugni és látja a Pi
-
Celtis
veterán
válasz
gonorrea #16369 üzenetére
Az időpont alapján keress.
De ha nem félsz egy linux parancs begépelésétől, akkor csináld így. Lépj be SSH-n, add ki ezt a parancsot.tail /storage/.kodi/temp/kodi.log -f
Ez a képernyőre fogja írni az újabb log bejegyzéseket. Tehát ha ezután reprodukálod a hibát, akkor azonnal látod a képernyőn, hogy mi kerül a logba.
-
Celtis
veterán
Időközben kiderült, hogy finomítani kellett még ezt a beállítást.
-
Celtis
veterán
Kodi wiki oldal
A lényeg, hogy keymap.xml fájlocskát kell létrehoznod userdata/keymaps folderben, amiben csak a saját módosításaid vannak benne.
Például ez annyit csinál, hogy az Alt+Shit+"A" billentyű feliratot vált.
Ebben a példában a definíció globális érvényű, de meg lehet adni üzemmódonként is, ha arra van szükség.<keymap>
<global>
<keyboard>
<a mod="shift,alt">NextSubtitle</a>
</keyboard>
</global>
</keymap> -
Celtis
veterán
válasz
Flowtation #16263 üzenetére
Ahogy a többiek is írták, a Pi mindenképpen az SD kártyáról bootol. Viszont be lehet állítani, hogy utána az USB-ről fusson az Openelec.
Én is kigugliztam, te is meg fogod találni. Arra emlékszem, hogy a cmdline.txt fájl így módosul:
boot=/dev/mmcblk0p1 disk=/dev/sda1 ssh quiet -
Celtis
veterán
válasz
Flowtation #16269 üzenetére
Ahogy említettem én bottal sem piszkálom a film infót. Jön magától és nekem ennyi elég.
Emiatt nem is nagyon tudok segíteni. Annyi a sejtésem, hogy a torrentről leszedett filmek mellett van .nfo fájl, amiben benne van az imdb link és szerintem elsősorban ezzel dolgozik a scraper. Csak akkor megy rá a névre, ha nincs link.
A fájl elnevezésekre egyébként van szabály -
Celtis
veterán
válasz
Flowtation #16260 üzenetére
/storage/.kodi/userdata/
Ha hálózati megosztásban böngészed, akkor pedig \\eszköz_hálózati_neve\Userdata\
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged