Hirdetés
- MWC 2026: Szuperpixelekkel takarékoskodik a TLC CSOT
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Megérkezett az Apple 5K-s, 120 Hz-et biztosító monitora
- MWC 2026: Műholdakkal tömné ki a Telekom a lefedettségi réseket
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hozd azt a cementet, báttya! Készül a Keychron billentyűzet!
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Méretét meghazudtolóan hatékony Akasa léghűtő jön inteles vasakhoz
- Tápos kibeszélő offtopik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hunork
veterán
Apám, itt két éve volt hsz előttem
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Hunork
veterán
Üdv!
Korábban is használtam már Ramdisk-et, de rég volt.
Kérdésem: mit érdemes használni vele a böngészési dolgokon kívűl (Firefox, Edge cache). Azaz, rá lehet telepíteni, mint egy igazi meghajtóra pár olyan alkalmazást, melyek nem nagyok, de mindig elindulnak a rendszerrel? Engedi is a program? Ilyenre gondolok, mint: Afterburner, Aida64, Malwarebytes, Ccleaner...stb.
Ha hülye a kérdés, elnézést!
-
Hunork
veterán
válasz
radi8tor
üzenetére
Üdv!
No de én úgy csináltam, ahogy a linken szerepelt. Meg is jelent a Chrome Temp mappa, oszt ennyi. A dataram-ot használtam erre a célra. A Chrome beállításaiban meg nem találtam erre utalást, ha van, és béna voltam, akkor írd meg légyszíves, hogy mit, hol kell még beállítani!
-
Hunork
veterán
Hát sajna a dataram esetében felemás a helyzet, hiába jelöltem meg, nem nagyon ment rá...
Több órás netezés után kemény 1,2MB-ot tárolt el... Az Asrock saját terméke a legjobb ezen a téren nálam, de csak IE megy most, viszont azt kezeli is rendesen... Mindegy, a gyártó honlapján ígérik, hogy több más böngésző is benne lesz, max várok...de köszi a tippet azért! -
Hunork
veterán
Üdv!
Elnézést kérek, ha már volt róla szó, de most fáradt vagyok visszaolvasni...
Kérdésem egyszerű: van olyan ramdisk szoftver, mely
1. ingyenes
2. kezeli a Chrome böngésző cache részlegét
Kérdem azért, mert az alaplapomhoz járó X-FastRam csak IE/Firefox vonalon mozog...Firefox mostanában nagyon gyengusz, IE meg nekem kissé fura, a Chrome viszont teljesen rendben van. És most szegény 1GB ramdisk-em üresen árválkodik...
(néztem leírást a Dataram Ramdisk-ről, de ott is csak IE vonatkozást találtam...)
Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Windows 11 PRO FPP (Full Packaged Product) - Retail, Box, dobozos
- Kuponkunyeráló
- Battlefield 6
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hyundai, Kia topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- MWC 2026: Kezünkben a frissen bemutatott Motorola Edge 70 Fusion
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gitáros topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- MacBook Air 13" M2 16gb ram/256gb ssd 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Több órás netezés után kemény 1,2MB-ot tárolt el... Az Asrock saját terméke a legjobb ezen a téren nálam, de csak IE megy most, viszont azt kezeli is rendesen... Mindegy, a gyártó honlapján ígérik, hogy több más böngésző is benne lesz, max várok...de köszi a tippet azért!