Hirdetés
- Máris elfogytak az idei évre szánt HDD-k a Western Digitalnál
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Home server / házi szerver építése
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós kamerák
- Mi történik, ha minden PCIe slot tele van?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Na, de jó, hogy végre írt valaki, nekem pontosan az Operát kéne gyorsítani, és én is rá akarom rakni (elég ha átmásolom a ramdiskre, vagy telepítsem?), úgy ahogy van az egészet, mert az indulás is lassú. Ezek szerint átrakom rá úgy, ahogy van, és öröm, bódottá. 512 Mb elég vajon neki? 50 Mb maga az opera (legalább is programokban ennyit foglal), nem tudom, hogy más kell-e neki.
-
Mauzes
addikt
1. Én csak böngészővel kapcsolatos dolgokat akarom áttenni, így engem nem érint a hiba.
1-2. Az meg, hogy programot érdemes-e ram drive-ra telepíteni, azért merült fel, mert most ha én telepítek oda egy firefox-szot, beállítgatom, stb, akkor minden bekapcsolás után elvesznek a beállításaim, előzményeim, stb (ha nincs az automatikus mentés bekapcsolva)?
Cache-sel ugyanez a helyzet, az csak akkor gyorsíthat valamit, ha megmarad az adat, hiszen ha törlődik, akkor a böngésző újra minden adatot tölthet le jó lassan a netről.
Tehát a fentiekből jól következtetek, hogy csak akkor van értelme az egésznek, ha az automatikus mentést mindenképpen bekapcsolom? Csak ebben az esetben ugye a felesleges temporary internet fájlokat is oda-vissza töltögeti.
A végső kérdésem pedig, SSD + 6 GB RAM esetében hogyan tehetem a böngészési élményt a leggyorsabbá (kell-e ram drive, mennyi kell, mit tegyek oda, stb.)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i3 13100 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB XIGMATEK Cooler Master 700W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Asus 15 TUF Gamer FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7735HS 16GB 1TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest