Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pete55555
addikt
Na, de jó, hogy végre írt valaki, nekem pontosan az Operát kéne gyorsítani, és én is rá akarom rakni (elég ha átmásolom a ramdiskre, vagy telepítsem?), úgy ahogy van az egészet, mert az indulás is lassú. Ezek szerint átrakom rá úgy, ahogy van, és öröm, bódottá. 512 Mb elég vajon neki? 50 Mb maga az opera (legalább is programokban ennyit foglal), nem tudom, hogy más kell-e neki.
-
Mauzes
addikt
1. Én csak böngészővel kapcsolatos dolgokat akarom áttenni, így engem nem érint a hiba.
1-2. Az meg, hogy programot érdemes-e ram drive-ra telepíteni, azért merült fel, mert most ha én telepítek oda egy firefox-szot, beállítgatom, stb, akkor minden bekapcsolás után elvesznek a beállításaim, előzményeim, stb (ha nincs az automatikus mentés bekapcsolva)?
Cache-sel ugyanez a helyzet, az csak akkor gyorsíthat valamit, ha megmarad az adat, hiszen ha törlődik, akkor a böngésző újra minden adatot tölthet le jó lassan a netről.
Tehát a fentiekből jól következtetek, hogy csak akkor van értelme az egésznek, ha az automatikus mentést mindenképpen bekapcsolom? Csak ebben az esetben ugye a felesleges temporary internet fájlokat is oda-vissza töltögeti.
A végső kérdésem pedig, SSD + 6 GB RAM esetében hogyan tehetem a böngészési élményt a leggyorsabbá (kell-e ram drive, mennyi kell, mit tegyek oda, stb.)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Eladó Samsung Galaxy A16 5G 4/128GB fehér / 12 hó jótállás
- Bomba áron eladó Asus Vivobook S433EA /i7-1165G7/16GB/512 GB SSD/FDHD/IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest