Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SSD kibeszélő
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mauzes
addikt
1. Én csak böngészővel kapcsolatos dolgokat akarom áttenni, így engem nem érint a hiba.
1-2. Az meg, hogy programot érdemes-e ram drive-ra telepíteni, azért merült fel, mert most ha én telepítek oda egy firefox-szot, beállítgatom, stb, akkor minden bekapcsolás után elvesznek a beállításaim, előzményeim, stb (ha nincs az automatikus mentés bekapcsolva)?
Cache-sel ugyanez a helyzet, az csak akkor gyorsíthat valamit, ha megmarad az adat, hiszen ha törlődik, akkor a böngésző újra minden adatot tölthet le jó lassan a netről.
Tehát a fentiekből jól következtetek, hogy csak akkor van értelme az egésznek, ha az automatikus mentést mindenképpen bekapcsolom? Csak ebben az esetben ugye a felesleges temporary internet fájlokat is oda-vissza töltögeti.
A végső kérdésem pedig, SSD + 6 GB RAM esetében hogyan tehetem a böngészési élményt a leggyorsabbá (kell-e ram drive, mennyi kell, mit tegyek oda, stb.)?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 12/512GB Titanium Black használt, szép állapot 6 hónap garancia
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest