Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Én kézi mentéssel használtam (amit minden bootolásnál betöltött) így nem veszett el semmi, ami nekem nem volt fontos.
Ha jól emlékszem neked kell figyelni, nem fog külön szólni érte csak, ha megnyitod a beállító programját. (de erre sem emlékszem pontosan)
Januárig most úgyis működni fog
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- eGPU tapasztalatok
- Éjszakai műszak
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Antivírus szoftverek, VPN
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest