- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPad topik
- Micro Four Thirds
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Bluetooth hangszórók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Aktív témák
-
Bande
csendes tag
Na jóvan rájöttem mi a gond!
-
Bande
csendes tag
Ja és még valami, legrögzítettem a játékot Frapsel, és a videón is megjelentek a a vízszintes csíkok (IGAZ NEM OLYAN DURVÁN). Rögzítéskor egyébként az FPS szám leesik 25 alá.
-
Bande
csendes tag
Helo!
''másik részükön a hagyományos analóg jelek vannak, amiket a GPU-ba intergrált RAMDAC hajt meg...''
Bocs de az előbb erre voltam kiváncsi, hogy igen a RAMDAC a DVI-s (átalakító nélküli) monitoroknál már nem játszik szerepet.
Egyébként meg van egy kis gond a Vsyncel, és valaki szerint RAMDAC szarakszik. Pedig ha benyomom a Vsyncet akkor sok játékban megoldódik az utánhúzás, amikor elmozdul a kamera, de sok játékot csak beakaszt. Sokszor ott is van utánhúzás ahol az FPS szám már igen alacsony (30-40 körüli). A TFT-m 16ms-es. Más szerint meg ha RAMDAC hiba lenne akkor még akkor is bezavarnának a visszintes csíkok ha nem mozgatom 3d-ben a kamerát. Szerinted? -
Bande
csendes tag
A videókarin nincsen analóg kimenet csak ezért kérdeztem. Egyébként ha DVI-s monitorom lenne számítana a RAMDAC?
-
Bande
csendes tag
Helo!
Van egy dual DVI-s X800GTO2-m. Analóg TFT monitor van rákötve. RAMDAC is van a kártyán, de nem értem a DVI digitális tehát akkor minek RAMDAC. Egyáltalán a DVI-n kimenő jelet befolyásolja a RAMDAC?
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4060Ti 8GB GDDR6X Videokártya
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G - 36 hó garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest