- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
Értem, ez nagyon ötletes
jimspie
Én szeretek elszöszmötölni órákat egy rajzzal még akkor is, ha tudom grafittal negyed annyi idő lenne, de a gyors vonalvezetést én is csak ajánlani tudom, de egy a6-os táblán nem annyira alkalmazható. Grafittal A2-es lapon rajzoltam, ott aztán lehetett "kaszálni"
Most már annyira beletanultam a rétegek használatába, hogy 1 rétegre leskiccelem és a következőn kihúzom, ami kell. beszereztem a ps cs5-öt, de nekem nagyon furcsa és nem is tudom használni sajnosLehet azzal kellett volna kezdeni a digitális rajzolást
Ide is berakom ezeket a múltkor kimaradtak. Az érdekesség ezeken a rajzokon, hogy nem tudtam, hogy van olyan ecset, ami szépen összemossa az árnyékolást, lágyít, élesít stb. Az összes árnyalást a fekete árnyalataival csináltam és különböző ecsetmérettel, most fele annyi idő alatt meg tudnám rajzolni és a poén, hogy még mindig a tizedét se használom a programnak szerintem, ami megkönnyítené a dolgom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest