Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
válasz
Pro Koryak #1586 üzenetére
Nem egészen. Kellő gyakorlással és kitartással fejleszthető, mondjuk nem egy Egon Schiele-i vagy Toulouse-Lautrec-i magasságba, de fejleszthető. . A "látásmód" és a "feldolgozás" - ha írhatom így - az már más tészta.
soundsonic : Én még analóg tanultam a rajzot és a szobrászatot, meg sok minden mást. Konkrétan elment mellettem a digitális technika ezen irányú fejlődése. Volt ugyan számítógép, de az inkább CAD alapú tervezésre. Ugyanez a digitális fotózás. Filmre jobban szeretek dolgozni.
De valahogy fejlődni kéne itt is. Képregényt rajzolni kapásból közzétehető formában, stb.
Anno az önarcképpel is küzdöttek az arcképgyárosok, mert csak egy szkennelt rajzom volt. De megcsinálták.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 27" P2720D IPS panel 2560x1440 2K / QHD Pivot HDMI 1 év gari - 3db elérhető!
- Acer Nitro V 15 // Ryzen 7 7735HS // 16GB DDR5 // 1TB NVMe // RTX4060 8GB GDDR6 // 1.5 év gari
- Dell Latitude 3420 14" FHD IPS Core i5 1145G7 16GB RAM 512GB NVME SSD Magyar Bill Dell Gar
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest