- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Rainbow Six Siege
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én még mindig azt tapsztalom, hogy sokan a játékkal kapcsolatban a romantikus idillt szeretik, több dologban is. A legtöbb esetben csak értelmetlen bannolás van, mindenféle ötlet nélkül.
Pl. mai napig nem jöttem rá Jackalt miért kell bannolni állandóan?
Cavot nem láttja, ha kihült a nyom, nem láttja, ha nem arra megy nem láttja, ha megölik nem láttja. És ha meglát? Rögtön elmész onnan és kész. Még jól is kijöhet, mert a támadók ideje azzal megy, hogy veled szarakodnak. Máskor is van, hogy tudunk egymásról még se jár olyan kimagasló előnnyel.
Sokkal több haszna lenne, Thatchert, Thermitet, Hibanát, Montit, Capitaot, Blitzet, Buckot, Dokkaebit, Mavericet Nomadot.
Új hozzászólás Aktív témák
Uralkodj magadon!
● Ez a topik a Rainbow Six: Siege videojátékkal foglalkozik
● Kulturáltan fogalmazd meg a kommented!
● Topikban tilos a játékhoz kapcsolódó warez és csalások kitárgyalása!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes, 100% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest