Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    válasz Semin #9673 üzenetére

    Az SI-s Battle Pass-t megvettem én is, tetszett nagyon, csak rövid volt. Viszont inkább legyen ilyen, mint hogy egy hónap alatt alig lehessen kifarmolni. Amíg kellemesen ki lehet szintezni, addig jó. Ilyen ütemben mint amilyen az Invitational-os Battle Pass volt, még egy kétszer ekkora (70 szint) is kellemesen kifarmolható szerintem 2-3 hét alatt egy olyan casual gamernek is mint amilyen én vagyok.

    (#9674) travix
    Megmondom őszintén, hogy én le is némítottam a voice chat-et. Kövezzetek meg, de a 10-ből egy meccs, amikor valóban értelmes beszélgetés folyik, az kb semmi a sok hülye gyerek duma ellenében. Amit tudok megteszek voice chat nélkül a csapatért. Pingelek, úgy pickelek operátort, hogy fit legyen a csapatba stb.. De nem vagyok hajlandó hallgatni a trashtalk-ot, és a gyereksírást. Így tudok nyugodtan játszani. Egyedül akkor emelkedik a pulzusom, amikor 1v1-be, vagy 1v sokba maradok. :) Pedig tegnap is, kezdésnél fejbe lőtt a csapattársam, csak úgy. Értetlenül állok ilyenek előtt.. Jelentem az ilyeneket, de továbblepek rajta egyből. Nem fogom felhúzni magam. Bezzeg amikor rátartok az enemyre, , és beszalad elém a társ, majd véletlenül tk-zom, akkor egyből benyomja a RFF-t. Én ha befutok véletlenül más elé, és lelő. Akkor tudom, hogy én voltam a hülye, és nem szoktam aktiválni neki az RFF-t. De mindez csak unranked. Ha elkezdek rankedezni, akkor bekapcsolom valószínűleg a voice chat-et, és ha látom értelmét akkor úgy is hagyom.

    (#9675) Semin
    Ezt a gadget ping-et, egyértelműen kis szintre szánják. És oda nagyon hasznos is lesz. Kétlem, hogy profi meccsen sokat látnánk.

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák